Συνεχίστηκαν οι συναντήσεις-συνελεύσεις γειτονιών που διοργανώνει, ενόψει Προϋπολογισμού – Τεχνικού προγράμματος του Δήμου για το 2025, η δημοτική κίνηση «Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής».
Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο (η παράταξη ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον διευθυντή Κ. Πρέντζα), υπό προεδρία της Χρυσούλας Μέμτσα – Γκόγκογλου μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου, την εκδήλωση, στις 3 Νοεμβρίου, άνοιξε εισήγηση του επικεφαλής και πρώην δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου
Ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις για πολλά προβλήματα της περιοχής. Η αποχέτευση όμβρων που προκαλεί δυσοσμία (οδοί Δερβενακίων και Δημοσθένους), το παρκάκι της οδού Αγίας Τριάδος με τα τραπεζοκαθίσματα που παραχώρησε ο κ. Μυλωνάκης, το πρόβλημα της οδού Γαρυττού, το συντριβάνι της Πλατείας Ιόλα, η κίνηση οχημάτων εντός γειτονιάς, οι δρόμοι χωρίς πεζοδρόμια, η ανάγκη μελέτης βιωσιμότητας και master plan για τον Ιόλα, η επικίνδυνη γέφυρα στην οδό Παναγούλη (οδοί Αταλάντης – Μακρυνείας), η βαδισιμότητα στην οδό Ψαρών από Αγ. Τριάδος έως Αγελάου, η ανάγκη προπονητηρίου, προτάσεις για Συμμετοχικό Προϋπολογισμό, η συχνότητα των λεωφορειακών γραμμών, η καθαριότητα σε πολλά σημεία, τα φρεάτια, τα δένδρα στα πεζοδρόμια, η ανάγκη Συνελεύσεων γειτονιών, το πάρκινγκ της οδού Γαρυττού, η κυκλοφοριακή μελέτη του ΣΒΑΚ, ο νέος Οικοδομικός Κανονισμός κ.α. ήταν τα κύρια θέματα που εθίγησαν.
Ο Γ. Σταθόπουλος απάντησε και διευκρίνισε αρκετά θέματα του Δήμου, καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν στα κοινά.
Η επόμενη συνάντηση γειτονιάς της «Νίκης» θα γίνει στην περιοχή των Πευκακίων, τη Δευτέρα 11/11 στις 19.00, στο καφέ urban Παναγούλη 88 & Κρήτης.
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook