Τον αδελφοποιημένο Δήμο Γεροσκήπου Ανατολικής Πάφου επισκέφτηκε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Δήμου των βορείων προαστίων.
H επίσκεψη, που ήρθε λίγες εβδομάδες μετά την παρουσία κυπριακής αποστολής στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση για την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ιεροκήπια 2024», που ξεκίνησαν στις 13 Σεπτεμβρίου.
Τα μέλη της δημοτικής αρχής του δημοτικού διαμερίσματος της Ανατολικής Πάφου υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά την αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, όπως ανέφερε σχετική ενημέρωση.
Κατά την επίσκεψη, ο δήμαρχος και τα μέλη της αντιπροσωπείας του προαστίου ξεναγήθηκαν στο αθλητικό κέντρο “Μιχάλης Χριστοφή Κυπριανού” και στη συνέχεια, επισκέφτηκαν την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην κεντρική πλατεία και το Κέντρο Ενηλίκων. Ακολούθησε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού μεγάρου.
Στο Δημαρχείο Γεροσκήπου τούς υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Ανατολικής Πάφου, Νίκος Παλιός, ο αντιδήμαρχος Γεροσκήπου Ανδρέας Σιήκκης και σειρά αιρετών της περιοχής.
Με βάση την ίδια πληροφόρηση, ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση για την ενίσχυση και διεύρυνση των σχέσεων των δύο Δήμων σε τομείς αναπτυξιακού πρόσημου.
Οι δυο δήμαρχοι τόνισαν τη σημασία ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών όχι μόνο στον Πολιτισμός αλλά και σε Περιβάλλον, Εκπαίδευση κι Αθλητισμό. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα, συμφωνήθηκε μεταξύ η διεξαγωγή δεύτερης συνάντησης σε υπηρεσιακό επίπεδο, με στόχο τη διαμόρφωση ενός πλαισίου συνεργασίας.
Στην αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Χρυσούλα Ξύγγη, Καθαριότητας, Γιάννης Λογοθέτης, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Νίκη Πολιτών», Ελίνα Σταματάκη και η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Νέα Αρχή», Νατάσα Σοφού.
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook