Για απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής η οποία «δικαιώνει ξεκάθαρα υπάλληλο της Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου Αγίας Παρασκευής που είχε υποβαθμιστεί από τη δημοτική Αρχή» ενημέρωσε η παράταξη «Νίκη Πολιτών» του Γιάννη Σταθόπουλου Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτήρισε την εξέλιξη ως «ράπισμα» της δημαρχίας Γιάννη Μυλωνάκη, σημειώνοντας αναλυτικά:
«Με τίτλο ΄΄Αδίστακτη καρατόμηση άξιων Υπαλλήλων από τον Δήμαρχο Ι. Μυλωνάκη΄΄, στις 30 Σεπτεμβρίου 2025, καταγγείλαμε την υποβάθμιση τριών πολύ έμπειρων στελεχών της Οικονομικής Υπηρεσίας στις οποίες προχώρησε ο κ. Μυλωνάκης.
Να όμως που η Αποκεντρωμένη Περιφέρεια δικαίωσε την υπάλληλο Αικ. Δ. για την οποία λέγαμε επί λέξει:
«Υποβάθμισε την Προϊσταμένη Λογιστηρίου Προϋπολογισμού, Οικονομολόγο Λογίστρια Α! τάξης με Master, εκπαιδεύτρια στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης στα Δημόσια Οικονομικά, από Προϊσταμένη σε υπάλληλο!».
Σημειώνουμε επίσης, ότι σαν αποτέλεσμα της ανωμαλίας που προκάλεσε στην Υπηρεσία δεν έχουν προχωρήσει, μέσα Δεκεμβρίου που βρισκόμαστε, στην σύνταξη Προϋπολογισμού για το έτος 2026.
Ο Δήμαρχος Ι. Μυλωνάκης των «Αλλάζουμε», καλείται να αποκαταστήσει την αδικία που έκανε και παράλληλα να σταματήσει τις καρατομήσεις έμπειρων στελεχών όταν του κάνουν σχόλια – παρατηρήσεις σε συγκεκριμένες σκανδαλώδεις απευθείας (δηλ. χωρίς διαγωνισμό) αναθέσεις έργων.
Για το τελευταίο θέμα, θα επανέλθουμε διότι έχει προχωρήσει σε σωρεία τέτοιων αναθέσεων και τα στοιχεία είναι συντριπτικά».







































































































