Είδος: Animation
Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Τίρναν, Κόνραντ Βέρνον
Ακούγονται οι φωνές των: Κρίστεν Γουίγκ, Τζέιμς Φράνκο, Τζόνα Χιλ, Πολ Ρουντ, Σάλμα Χάγιεκ, Έντουαρντ Νόρτον, Σεθ Ρόγκεν, Μάικλ Σέρα, Μπιλ Χέιντερ
Aυστηρά για μεγάλους και όχι μόνον εξαιτίας της αθυροστομίας των διαλόγων, αλλά και για το γεγονός ότι τα παιδάκια δεν θα καταλάβουν τα βαθύτερα νοήματα περί ύπαρξης, ζωής και θανάτου, υλικού ευδαιμονισμού και σεξουαλικότητας, που αναδεικνύονται από αυτό.
Ένα animation, το οποίο στους παλαιότερους, θα θυμίσει την ταινία «Φριτς, ο πονηρόγατος» του Ραλφ Μπάκσι (1971), που ήταν το πρώτο καρτούν μεγάλου μήκους ακατάλληλο για ανήλικους, με πρωταγωνιστή ένα χίπι-γάτο, που γίνεται μέλος μιας αριστερίστικης οργάνωσης, η οποία βρίσκεται σε κρίση ταυτότητας και ο γάτος προτείνει ως διέξοδο τον ακράτητο ερωτισμό. Στο πάρτι με λουκάνικα, έχουμε τον προβληματισμό του λουκάνικου-πρωταγωνιστή πάνω στο θέμα της ύπαρξης και του θανάτου, για το οποίο υπάρχουν διαφωνίες με άλλα τυποποιημένα τρόφιμα, τα οποία ανάλογα με τη μορφή τους παραπέμπουν σε ανθρώπους με διαφορετικές θρησκείες και φυσικά διαφορετικές αντιλήψεις περί «παράδεισου ή κόλασης» μετά το «πέρασμα απέναντι». Όχι φυσικά, με τη βάρκα του Χάροντα, αλλά με το «καλάθι της νοικοκυράς» (Διανομή: Feelgood Entertainment)