Συνάντηση με εκπροσώπους του Πανερυθραϊκού και των Αμαζόνων είχε στα γραφεία της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ η υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς Χριστίνα Κοσμά – Μανταφούνη την Τρίτη 19 Οκτωβρίου,.
Στη συνάντηση, όπου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΣ Παπαδόπουλος Γιώργος, ο πρόεδρος του ΑΜΕΣ κ. Παναγιωτίδης, ο πρόεδρος των Αμαζόνων, κ. Τζανετής, οι εκπρόσωποι του ΠΑΣ Βόλεϊ κ.κ. Κυριακίδης, Γουρουντής και Μπίκινης και οι εκπρόσωποι των Αμαζόνων κ.κ. Γεωργόπουλος και Μερσιάδης, συζητήθηκαν τα προβλήματα των Συλλόγων και των τμημάτων τους, καθώς και το μέλλον του αθλητισμού στον νέο Καλλικράτειο Δήμο Κηφισιάς.
Η κ. Κοσμά – Μανταφούνη εξέφρασε την πάγια θέση της για διατήρηση και ενίσχυση όλων των τμημάτων του Πανερυθραϊκού.
Εκ μέρους των συλλόγων επισημάνθηκε η ανάγκη αξιολόγησης των μαθητών των σχολείων μέσα από ειδικό πρόγραμμα για το άθλημα που ταιριάζει σε κάθε μαθητή ειδικά, αλλά και η ανάγκη ο Δήμος να είναι αξιόπιστος για να κινητοποιεί την ιδιωτική πρωτοβουλία προς όφελος των Συλλόγων και του αθλητισμού.
Συμφωνήθηκε το σπίτι του Αθλητή να χρησιμοποιείται μόνο για αθλητικές δραστηριότητες και επισημάνθηκε η ανάγκη ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου να κινείται στην κατεύθυνση προσφοράς αθλητικών δραστηριοτήτων στους πολίτες με χαμηλό κόστος, ούτως ώστε να ευνοείται η ενασχόληση όλων με τον αθλητισμό.
Η κ. Κοσμά επεσήμανε τη βούληση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για ένα Δήμο που θα διοικείται σωστά και ανοιχτό στην κοινωνία και με κατεύθυνση την ανάδειξη και υποστήριξη των πρωτοβουλιών των πολιτών και των Συλλόγων για να προαχθεί η αθλητική αντίληψη στην περιοχή μας, γιατί πιστεύει στο ταλέντο και στην ικανότητα του κάθε πολίτη να προάγει τα ζητήματα που τον αφορούν και τον εκφράζουν.