Σε διπλή συγκέντρωση κατοίκων στον Σωρό μίλησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εκθέτοντας το έργο της δημοτικής αρχής και ακούγοντας τα προβλήματα των κατοίκων.
Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τους κατοίκους «για τη συμπαράσταση και την στήριξή τους στην επίπονη προσπάθεια της δημοτικής αρχής να γίνει το Μαρούσι πόλη φιλική και ανθρώπινη, σύγχρονη και λειτουργική. Να αναβαθμιστούν οι γειτονιές με έργα υποδομής, να έχουν οι κάτοικοι ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα τους».
Αναφερόμενος στα έργα που έχουν υλοποιηθεί στην περιοχή του Σωρού, ο δήμαρχος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, «το σημαντικό έργο που έχει υλοποιηθεί σε έργα υποδομής όπως τα έργα οδοποιίας, οι αναπλάσεις και ανακατασκευές πεζοδρομίων, η κατασκευή αγωγού ακαθάρτων, η σύνδεση δεκάδων νοικοκυριών με το αποχετευτικό δίκτυο και η ενίσχυση στους περισσότερους δρόμους του δημοτικού φωτισμού και η αντικατάσταση με νέα φωτιστικά σώματα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης».
Παράλληλα, όπως ανέφερε, «αναβαθμίστηκε το γήπεδο που βρίσκεται επί της οδού Ζεκάκου, καθώς και η συνώνυμη πλατεία, ενώ, δίνοντας προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας, η δημοτική αρχή εγκαινίασε και λειτουργεί στην περιοχή ένα νέο πρότυπο βρεφονηπιακό σταθμό.
Επίσης, πραγματοποιήθηκαν έργα συντήρησης στα σχολεία της περιοχής, προωθείται η ένταξη στο Σχέδιο της περιοχής Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα και έχει ολοκληρωθεί η εξέταση των ενστάσεων για τη συγκεκριμένη πολεοδομική μελέτη, ενώ δρομολογείται και η απομάκρυνση του αμαξοστασίου του Δήμου».