Το γνωρίσαμε όταν περάσαμε αξέχαστες στιγμές στις διακοπές μας στο γραφικό λιμανάκι της κοσμοπολίτικης Πάρου. Σήμερα μπορούμε να απολαύσουμε τα πιάτα υψηλής γαστρονομίας του στην καρδιά του Χαλανδρίου. Το εστιατόριο Barbarossa είναι ένας από τους καλύτερους γευστικούς προορισμούς για καλή μεσογειακή κουζίνα, αξιοποιώντας αυθεντικά υλικά της ελληνικής φύσης. Είναι κυρίως όμως ένας γαστρονομικός παράδεισος εκλεκτών θαλασσινών γεύσεων, αντάξιος του πειρατικού του ονόματος και των αλησμόνητων εδεσμάτων που έχει προσφέρει για πολλά χρόνια στην Πάρο. Στυλάτος, κομψός και φωτεινός χώρος, με μοντέρνα διακόσμηση και φιλόξενη ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με άψογη ποιότητα και ταχεία εξυπηρέτηση, ανεβάζουν τον πήχη, ψηλά για τους απαιτητικούς και ψαγμένους λάτρεις της καλής ψαροφαγίας και εν γένει του καλού φαγητού. Το cocktail bar του Barbarossa ολοκληρώνει ιδανικά το σκηνικό γαστρονομικής απόλαυσης. Εξαιρετικά… το φιλέτο σολομού με λαδολέμονο βασιλικού κους-κους & λαχανικά, το φιλέτο σφυρίδας φρικασέ με άγρια χόρτα Πάρου, το λαυράκι φιλέτο με δροσερή σάλτσα βασιλικού & χόρτα αλλά και τα φρέσκα ψάρια του Barbarossa με άγρια χόρτα και λαδολέμονο. Μπορείτε να τα παραγγείλετε με το κιλό! Εμείς ξετρελαθήκαμε με το ραβιόλι αστακού αλλά και το ριζότο γλυκιάς κολοκύθας με γαρίδες.