Μια ΜΙΣΙΡΛΟΥ, μαγική και εξωτική αλλά με αυθεντική ελληνική κουζίνα, έκανε την εμφάνισή της στο Χαλάνδρι! Πρόκειται για ένα καινούργιο στέκι με λαχταριστές, φρέσκες, αυθεντικές και πλούσιες γεύσεις, με λιτή, βιομηχανικής προσέγγισης διακόσμηση, αλλά ταυτόχρονα ζεστό και γεμάτο εκπλήξεις.
Ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο με πληθωρικών τόνων φαγητό αλλά και γλεντζέδικη μεζεδοκατάσταση με resident dj κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, με ελληνικά τραγούδια δεκαετιών ‘50, ’60, ’70 αλλά και ’80, ’90, με καινούργιες ελαφρολαϊκές επιτυχίες αλλά και ρεμπέτικα – ακόμα και ξένες μπαλάντες, εάν τις ζητήσει το κοινό, ενώ υπάρχουν ακόμα και ωραία, αγαπημένα και απρογραμμάτιστα live.
Όσο για το φαγητό… τι να πρωτοδιαλέξει κάποιος. Τις φρέσκιες, τραγανές σαλάτες (όπως η «Μισιρλού» με μαρουλάκια, κουκουνάρι, ανθότυρο ξηρό και ντρέσινγκ από εκλεκτές φράουλες και η «Αγρού» με ντομάτα, κατσικίσιο τυρί, αγγούρι, πιπεριές, ελιές, ρίγανη και δυόσμο) ή τα ορεκτικά (όπως η φάβα Σαντορίνης προξενεμένη με φιλέ ντομάτας, το μπουρεκάκι με τυρί «μαλάκα», μαρινάτο σε οινόμελο και θυμαρίσιο μέλι, την τηγανιά με τσίπουρο Τυρνάβου και έρωντα Κρήτης, το λουκάνικο Αγράφων με παλιωμένο μοσχοφίλερο, μυρωδικά και το παραδοσιακό σαγανάκι από τα Ζωνιανά Κρήτης, χωρίς συντηρητικά (από το τυροκομείο Θωμάς Παπαδάκης) ή τα εκπληκτικά χορτοφαγικά ορεκτικά (όπως η μελιτζανοσαλάτα καπνιστή με μυρωδικά, τρικολόρε πιπεριές και ελαιόλαδο, ο Αγιορείτικος μεζές με ταμπουλέ φακή, μυρωδικά, ελαιόλαδο και χοντρό αλάτι και το ραγού μανιταριών με μπρόκολο και μυρωδικά) και τόσα άλλα ορεκτικά που ανοίγουν την όρεξη για τα κυρίως πιάτα (όπως το κατσικάκι οσομπούκο στη γάστρα με παλαιωμένο κρασί δρυ και βελουτέ λαχανικά ή το αρνάκι γάλακτος σοφρίτο ή τα παραδοσιακά σμυρνέϊκα σουτζουκάκια) αλλά και της σχάρας (όπως το αρωματισμένο μπιφτέκι γαλοπούλας, τα αρνίσια παϊδάκια και το παϊδάκι κοτόπουλο μαρινάτο σε βότανα) και βέβαια γλυκά για να τελειώσει σωστά αυτό το «ταξίδι στον παράδεισο» …του ουρανίσκου! Γλυκά που ξετρελαίνουν, όπως το μιλφέιγ πορτοκαλιού με αρωματισμένη κρέμα μπισκότου, το παραδοσιακό γιαούρτι Βόνιτσας με γλυκό κουταλιού και η κρέμα nutella με φυστίκι Αιγίνης.
Βέβαια, αυτή η μαγική ΜΙΣΙΡΛΟΥ, δεν θα μπορούσε να μην ξεχωρίζει και στα ποτά (…του κεφιού και του γλεντιού) μιας και ο καταπληκτικός σεφ Αδάμ Παπαδάκης, έβαλε κι εδώ το χέρι του. Αποστάγματα της Μισιρλούς, όπως τσίπουρο με έρωντα, τσίπουρο φρούτων, τσίπουρο με κανέλλα και γαρύφαλλο, οινόμελο με ροζέ τριαντάφυλλο και αγαύη, ρακόμελο με άγρια βότανα και άλλες μοναδικές πολυαισθητικές και ψαγμένες γεύσεις!
Φυσικά, ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο που σέβεται τον εαυτό του και τους πελάτες του, έχει και μια κάβα με παραδοσιακό ούζο Τυρνάβου και ούζο Βαρβαγιάννη, μπύρα φιάλη ΕΖΑ και φιαλη ΕΖΑ με βότανα, μπύρα Pils Hellas αλλά και Odyssey white & red Rhapsody αλλά και μπύρα Pear delight malt (alcohol free, gluten free) όπως και τσίπουρο Τσιλιλή, απόσταγμα σταφυλιού μοσχάτο αλλά και «Dark Cave», τσίπουρο παλαιωμένο πενταετίας σε ξύλινα βαρέλια. Και βέβαια ετικέτες όπως το Ασκητικό λευκό, Sauvignon blanc & Chardonnay, το Κτήμα Θεόπετρα, λευκό Μαλαγουζιά με Ασύρτικο, το Κτήμα Θεόπετρας, ροζέ ξηρός ήπιος, το Ασκητικό κόκκινο, Cabernet αλλά και το Vermentino, βιολογικός οίνος από σταφύλια της μεσογειακής ποικιλίας και πολλά άλλα.
Μια ΜΙΣΙΡΛΟΥ φτιαγμένη με αγάπη, μεράκι και έμπνευση από τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Αδάμ Παπαδάκη περιμένει όλους εσάς τους απανταχού καλοφαγάδες για να ανακαλύψετε όλα τα μαγικά, παραδοσιακά, λαχταριστά και ελληνικά μυστικά της.
Τι θα συμβεί στην ΜΙΣΙΡΛΟΥ τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου
Η ΜΙΣΙΡΛΟΥ και το Ταμείο του Σωματείου των Ελλήνων Ηθοποιών ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν στους άπορους και άνεργους Έλληνες ηθοποιούς.
Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου από τη 1.00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ στη ΜΙΣΙΡΛΟΥ η ημέρα είναι αφιερωμένη στους Έλληνες ηθοποιούς. Διάφορα δρώμενα, τραγούδια, εκπλήξεις και πολλοί δημοφιλείς Έλληνες ηθοποιοί που θα σας υποδέχονται και θα σας σερβίρουν στη διάρκεια όλης της ημέρας!
Θα υπάρχει ειδικό μενού στην τιμή των 20 ευρώ και όλα τα έσοδα εκείνης της ημέρας θα δοθούν στο ΤΑΣΕΗ που εδώ και πάρα πολλά χρόνια στηρίζει εμπράκτως τους άπορους και άνεργους Έλληνες ηθοποιούς. Επίσης, όποιος δεν επιθυμεί να πληρώσει το μενού μπορεί –ειδικά για εκείνη την ημέρα- να φέρει είδη πρώτης ανάγκης ή τρόφιμα.
Οι επιχειρηματίες της ΜΙΣΙΡΛΟΥ, δηλαδή ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης και ο σεφ Αδάμ Παπαδάκης πρότειναν αυτήν την ιδέα στους ανθρώπους του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) και εκείνοι αποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την πρότασή τους, μιας και οι άποροι και άνεργοι Έλληνες ηθοποιοί είναι πραγματικά ξεχασμένοι απ’ όλους.
Πρώτα από την Πολιτεία αλλά και από εμάς, το κοινό που τόσα χρόνια έχει απολαύσει όλους αυτούς τους ανθρώπους σε παραστάσεις, σίριαλ, ταινίες κ.ά.
Η βοήθεια και η συμμετοχή μας είναι πολύτιμη, γιατί οι άποροι και άνεργοι Έλληνες ηθοποιοί έχουν πραγματικά πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη!
ΜΙΣΙΡΛΟΥ
Κολοκοτρώνη 13 – Χαλάνδρι,
τηλ. 210 6891368
Ανοικτά 7 ημέρες την εβδομάδα από 13.00 έως 01.00
Πρόσβαση ΑΜΕΑ
12-22 ευρώ κατ’ άτομο
• χύμα κρασί 4, 80 • ρακί καραφάκι 3, 30 • ούζο καραφάκι 4, 40
• ποτό/σφηνάκια 5, 50
Facebook: Μισιρλού