Τα γιορτινά του θα… φορέσει το οικολογικό πάρκο του Νέου Ψυχικού για να μεταφέρει σε μικρούς και μεγάλους το «πνεύμα των Χριστουγέννων» στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.
Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού με ανακοίνωσή του καλεί παιδιά και ενήλικες να ζήσουν χαρούμενες γιορτινές στιγμές, με παιχνίδι, μουσική, ψυχαγωγία, παιδικές δημιουργίες, τραγούδι και διασκέδαση για όλους.
Τα παιδιά θα υποδεχθεί ο τάρανδος του Άγιου Βασίλη, Ρούντολφ, ενώ όσοι βρεθούν στο οικολογικό πάρκο θα βιώσουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια, θα τραγουδήσουν τα κάλαντα. Παράλληλα τα παιδιά θα μιλήσουν με τον αγαπημένο τους Άγιο, θα παίξουν και θα γελάσουν με τα ξωτικά και τους εμψυχωτές, θα ζωγραφίσουν και θα ζήσουν στο ρυθμό των εορτών.
Την ίδια στιγμή όμορφες εκπλήξεις αλλά και δωράκια περιμένουν τα παιδιά, ενώ θα υπάρχουν και κεράσματα για κάθε επισκέπτη. Τέλος, η ψυχαγωγία των «Μεγάλων Παιδιών» θα γίνει με ζωντανή γιορτινή μουσική.