Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, ανακοίνωσε την απόφαση του να προσφέρει το 50% του μισθού του στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Να υπενθυμίσουμε ότι τη Δευτέρα 30 Μαρτίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους υπουργούς και τους βουλευτές της κυβέρνησης, για να ακολουθήσουν πλέον και δήμαρχοι, να προσφέρουν τον μισό μισθό τους, τους επόμενους δύο μήνες, ώστε να ενισχύσουν οικονομικά τις προσπάθειες για την κάλυψη των αναγκών και την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας που πλήττει την χώρα. Όπως τόνισε στο μήνυμά του «Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης».
Τέλος ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοίνωσε ότι στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ θα προτείνει να ληφθεί απόφαση, προκειμένου οι δήμαρχοι της χώρας να καταθέσουν το 50% των αποδοχών τους, για τους επόμενους δυο μήνες, στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοΐού.
Δείτε: Κ. Μητσοτάκης: Βουλευτές της ΝΔ, υπουργοί, υφυπουργοί να καταθέσουν το 50% του μισθού τους
Το μήνυμα του Δημήτρη Γαλάνη
«Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας πλήρη συναίσθηση της κατάστασης που έχει επιφέρει η κρίση του κορωνοϊού στην χώρα μας, αποφάσισα το 50% των αποδοχών μου ως δημάρχος για τους επόμενους δύο μήνες να το διαθέσω στο κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του covid 19».
Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας πλήρη συναίσθηση της κατάστασης που έχει επιφέρει η κρίση του κορωνοϊού στην Χώρα μας,…
Gepostet von Dimitris Galanis am Montag, 30. März 2020