Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού έφερε κοντά όλους τους δημότες του, για να σιγοτραγουδήσουν, συνοδεύοντας τον φιλοξενούμενο καταξιωμένο τραγουδοποιό-μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη σε μια συναυλία με αγαπημένες, νοσταλγικές μελωδίες του, ενώνοντας χρόνια και αναμνήσεις- σε μια ακόμα επιτυχημένη πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσε με δωρεάν είσοδο.
Το κοινό που τον καταχειροκρότησε, δε σταμάτησε να τραγουδάει μαζί του γνωστές επιτυχίες του όπως το «Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ» και ο ίδιος ο Σταμάτης Κραουνάκης το πρότρεψε να φωνάζει δυνατά: «Σ’ αγαπώ, μια λέξη που πρέπει να μην ξεχνάμε να επαναλαμβάνουμε στους δικούς μας κάθε μέρα»…όπως τόνισε.
«Είχαμε όλοι μας την ανάγκη να ξαναβρεθούμε μαζί, να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος υποδέχθηκε τους συμπολίτες μας στην ατμοσφαιρική αυτή βραδιά.
Τον Σταμάτη Κραουνάκη συνόδευαν όπως πάντα οι μουσικοί και τραγουδιστές του συγκροτήματος του «Σπείρα -Σπείρα». Η συναυλία, η προσέλευση και η αποχώρηση του κοινού έγινε με μεγάλη ασφάλεια και με βάση τα υγειονομικά πρωτοκόλλα.