Τις καθιερωμένες πλέον ποδηλατοβόλτες τους ξεκινούν και πάλι, από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, οι Ποδηλάτες Ηρακλείου Αττικής. Στη σχετική ανακοίνωσή τους, αναφέρουν τα εξής:
«Οι Ποδηλάτες Ηρακλείου Αττικής σας εύχονται καλό φθινόπωρο και σας περιμένουν όλους στις ποδηλατοβόλτες που κάνουν κάθε Τετάρτη στις 7:00 μ.μ. μπροστά από τον Σταθμό ΗΣΑΠ Ηρακλείου.
Ξεκούραστοι, φρέσκοι, με όρεξη και δυνάμεις για ποδήλατο, ας αρχίσουμε με μια απλή βολτούλα για προθέρμανση στα γύρω προάστια της Αττικής. Χωρίς αναβάσεις και χωρίς… πολλά ζόρια, με κουβέντα στο δρόμο για να ανταλλάξουμε και τις καλοκαιρινές εμπειρίες μας.
Απαραίτητα αξεσουάρ:
Φανελάκια έντονου χρώματος
Νερό
Φώτα εμπρός και πίσω
Κράνος.
Τα χιλιόμετρα δεν θα ξεπεράσουν τα 20, σε αργό ρυθμό, με δύο ενδιάμεσες στάσεις. Καλές βόλτες να έχουμε και καλή αρχή!».