Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής περιόδου στη Volley League δίνει ο ΑΟΠ Κηφισιάς απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Ζηρίνειο. Η ομάδα των βορείων προαστίων θέλει νίκη και μάλιστα με «καθαρό σκορ» (3-0 ή 3-1) προκειμένου να ατενίζει το μέλλον της στο πρωτάθλημα με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Οι «κυανόλευκοι» μετά από 7 «στροφές» στο πρωτάθλημα δεν έχουν βαθμό, ενώ ο Πήγασος έχει 4. Πάντως η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς δείχνουν αποφασισμένες να αλλάξουν την κατάσταση, προχωρώντας σε ουσιαστικές διορθωτικές κινήσεις. Έτσι η Κηφισιά προχώρησε στις μεταγραφές του Σέρβου διαγώνιου Στέφαν Οκοσάνοβιτς, του Βραζιλιάνου κεντρικού Τζούνιορ Γκλάντστον, και του Έλληνα λίμπερο Λευτέρη Φωλιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν ο Μεξικανός διαγώνιος Λουίς Μπάκα και ο Βραζιλιάνος κεντρικός Γκιλιέρμε Άλβες.