Το νεοσύστατο Τμήμα «Cheerleaders», που αποτελείται από νεαρές αθλήτριες , στόλισε με τον πιώ όμορφο τρόπο την αναμέτρηση των Γυναικείων Ομάδων Βόλλεϋ Α2 Κατηγορίας μεταξύ των Αμαζόνων και του Φ.Ο Βριλησσίων.
Οι νεαρές Αμαζόνες «Cheerleaders» έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση στο κλειστό Γυμναστήριο «Στ.Καλαϊτζής» (Ν.Ερυθραία), υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριάς τους Μαρίας Τσαπατσάρη .
Οι «Cheerleaders» παρουσίασαν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο αθλητικό/χορευτικό πρόγραμμα, ντυμένες με τα χρώματα του Συλλόγου, στην αρχή της αναμέτρησης, αλλά και ανάμεσα στα σετ, προκαλώντας θερμά χειροκροτήματα και ενθουσιώδη σχόλια στην πλευρά των φιλάθλων.
Είναι η πρώτη φορά, στην ιστορία του συλλόγου , που σε επίσημο αγώνα εμφανίζεται και παρουσιάζει πρόγραμμα τμήμα «Cheerleaders» του ίδιου του Συλλόγου, από δικές του αθλήτριες.
Ιδιαίτερα ευμενή σχόλια καταγράφηκαν και από την πλευρά του ΦΟ Βριλησσίων, για την τόσο πετυχημένη εμφάνιση των «Cheerleaders» μας.
«Θερμά συγχαρητήρια στις νεαρές Αμαζόνες μας και στην πολύ ικανή γυμνάστρια Κα Μαρία Τσαπατσάρη. Είναι βέβαιο, πλέον, ότι η παρουσία των μικρών Αμαζόνων «Cheerleaders» θα κοσμήσει πολλά επόμενα παιχνίδια και άλλων αγωνιστικών Τμημάτων και εκδηλώσεων του Συλλόγου μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο σύλλογος.