Μία ακόμα δημιουργική χρονιά ξεκίνησε με πολύ κέφι, χαμόγελα και αισιοδοξία για τα παιδιά και τις παιδαγωγούς στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς.
Το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου τελέστηκε ο αγιασμός στον Β’ Βρεφονηπιακό Σταθμό, στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας, από τον μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλο, παρουσία του δημάρχου Κηφισιάς, Νίκου Χιωτάκη, δημοτικών συμβούλων, παιδαγωγών και γονέων.
Ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και το προσωπικό για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλει.
«Θεωρώ ότι σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που βιώνει η χώρα, το πλεονέκτημα της φιλοξενίας βρεφών και νηπίων είναι πολύ σημαντικό στη στήριξη της οικογένειας και του οικογενειακού προϋπολογισμού.
Σκοπός της δημοτικής αρχής είναι να καλύψει το 100% των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί και να προσφέρει στα παιδιά ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, ώστε να αναπτύξουν την προσωπικότητα και τα ταλέντα τους με τον πιο δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, μέσα από μελετημένα προγράμματα, με την πολύχρονη εμπειρία και τις γνώσεις του προσωπικού μας», υπογράμμισε ο δήμαρχος Κηφισιάς. Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, «τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να λειτουργήσει ένας ακόμη παιδικός σταθμός στην οδό Δηληγιάννη, ώστε να ικανοποιήσουμε όλους τους εργαζόμενους γονείς και να μη μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών».
Ο μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλος, αμέσως μετά το τέλος του αγιασμού, προσέφερε από ένα σταυρουδάκι και ένα γλυκό στα παιδιά, τα οποία με τον δικό τους τρόπο εξέφρασαν την χαρά και την ικανοποίησή τους.
Δεκάδες γονείς παραβρέθηκαν και στους καθιερωμένους αγιασμούς για τη νέα σχολική χρονιά, στο Δεύτερο και Τρίτο Παιδικό Σταθμό στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς.






































































































