ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Διαγωνισμός για την ανακατασκευή του ταρτάν του στίβου.
Μόνωση οροφής και βαφή πρόσοψης Σκοπευτηρίου.
Περιμετρική μόνωση χαμηλής ταράτσας Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου καθώς και επισκευές στο σημείο στήριξης της σκάλας και στους αεραγωγούς.
Αποκατάσταση των σοφάδων περιμετρικά του κτηρίου του Παλαιού Κλειστού Γυμναστηρίου και συγκεκριμένα εκατέρωθεν της εισόδου, στην πίσω πλευρά του κτηρίου από την Λεωφ. Κηφισίας, στην πλευρά των αποδυτηρίων. Επίσης, μόνωση στη μικρή ταράτσα του γραφείου και μόνωση στην εσωτερική πλευρά της σκάλας που οδηγεί στην ταράτσα.
Μόνωση και βαφή των κερκίδων του ανοικτού Σταδίου.
Επίσης στο Δημοτικό Στάδιο «Ι. ΖΗΡΙΝΗΣ» έγιναν:
Προμήθεια σε σταθερή βάση λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων για να διατηρείται σε καλή κατάσταση ο χλοοτάπητας του Σταδίου.
Συντήρηση υποσταθμού Σταδίου.
Προμήθεια ζεύγους νέων μπασκετών δαπέδου.
Προμήθεια και εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV).
Προμήθεια και εγκατάσταση οικίσκου για την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Επισκευή και αντικατάσταση μπασκετών σε 3 ανοικτά Γήπεδα Μπάσκετ:
Ανοικτό Γήπεδο οδού Φασίδερι στην Εκάλη.
Aνοικτό Γήπεδο οδού Χρυσαλίδος στη Νέα Κηφισιά.
Ανοικτό Γήπεδο Πλατείας Πατριάρχου Γρηγορίου του Ε’στη Ν. Κηφισιά.
Πλήρης ανακατασκευή Ανοικτού Γηπέδου Μπάσκετ:
Ανακατασκευή του Γηπέδου στην οδό Μαρίνου Αντύπα στην Κάτω Κηφισιά.
Προγράμματα μαζικού αθλητισμού
Το Τμήμα Αθλητισμού προχώρησε επίσης σε πολιτικές που υποστηρίζουν τον Μαζικό Αθλητισμό του Δήμου:
* Επιστρέφοντας κατ’ αρχήν τη χρήση του γηπέδου 5Χ5 στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Νέα Ερυθραία, στο ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» και διαθέτοντας επιπλέον ώρες άθλησης στο κοινό.
* Προχωρώντας στη μείωση της συνδρομής για την χρήση του Κολυμβητηρίου για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου και συνεχίζοντας τη δωρεάν παροχή των Αθλητικών Προγραμμάτων στα ΚΑΠΗ και στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.
* Εμπλουτίζοντας τις αθλητικές δραστηριότητες με δημιουργία νέων τμημάτων, όπως Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Judo, Anti-bullying, Kick Boxing, καθώς επίσης και επεκτάσεις ήδη υπαρχόντων Τμημάτων και σε άλλους χώρους, όπως η Yoga και νέα αθλητικά events, όπως οι «Αγώνες Ξιφασκίας στο Ζηρίνειο».
* Ενισχύοντας το Σχολικό Αθλητισμό με δωρεάν προγράμματα και νέες διοργανώσεις, όπως οι «Αθλητικές Παρέες» και το «Kids’ Athletics», που δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν αθλήματα, όπως ο Κλασικός Αθλητισμός, Βόλεϊ, Χάντμπολ, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, κ.α.
Τέλος, την περίοδο 2014-2015 ο Τομέας Αθλητισμού διοργάνωσε επίσης με μεγάλη επιτυχία εκδηλώσεις, τη «Γιορτή Αθλητή», τις «Βραβεύσεις Επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση», το Διασχολικό Πρωτάθλημα «Δροσίνεια», το «Διαγωνισμό Ζωγραφικής», το «Τουρνουά Τέννις Ενηλίκων», την επίδειξη των Τμημάτων Χορού του ΝΠΔΔ «Χοροί & Μουσικές του Κόσμου», τον Αγώνας Δρόμου για Όλους «KIFISIA PUMA CITY RUN» (ημιμαραθώνιος 20 χιλ., αγώνες 5, 10 χιλιομέτρων και 800 μέτρων για παιδιά), το «Αθλητικό & Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015».