Την ήττα από τον Γέρακα με 60-58 γνώρισε η ομάδα μπάσκετ της Πεύκης, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας ΕΣΚΑ. Η ήττα δεν είχε σημαντικές αρνητικές συνέπειες για την ομάδα της πόλης, καθώς έχει ήδη σταθεροποιηθεί στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας και δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό.
Το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του ήταν αμφίρροπο, καθώς οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο η Πεύκη ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους, με τον Ζυγούρη και τον Βούζα να παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος των επιθετικών πρωτοβουλιών. Οι φιλοξενούμενοι στο τέλος του ημιχρόνου βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 26-31.
Ο Γέρακας στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για καλύτερη άμυνα. Ο Λουφόπουλος και ο Νεράτζης έδωσαν τις απαραίτητες επιθετικές λύσεις στην ομάδα που κατάφερε στο 35' να προηγηθεί. Η κόρνα της λήξης βρήκε τον Γέρακα νικητή με 60-58, ο οποίος έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.
Αναλυτικά οι σκόρερ:
Γέρακας (Σκαρλάτος): Καρακώστας, Αγαπίου, Λουφόπουλος 21 (3), Γιαννακόπουλος 3, Καραγιάννης 4, Κοτσιλίνης, Τσιτσιλίδης 8, Δεδούσης 3 (1), Παπαγιάννης, Χατζησωκράτης 5, Νεράτζης 16 (1), Ελ Γκάλι.
Πεύκη (Κοντομηνάς): Ρουστέμης 10 (1), Ζυγούρης 17 (5), Οικονομίδης, Γρούντας, Λεγάκης 6, Βούζας 12, Τσάκωνας 2, Γκαρίλας, Κεράτσας 7 (1), Δημοράγκας 4, Σιάγκρης, Ελευθερίου.
H βαθμολογία (σε 27 αγώνες): Ωρωπός 44, Άμιλλα 44, Αθηναϊκός 43, Πρωτέας Θρίαμβος 43, Κερατέα 42, Ίρις Πετρούπολης 41, Πεύκη 39, Πόρτο Ράφτη 38, Γέρακας 37, Κουκάκι 37, Παλατιανή 36, Αχιλλέας 35, Τρίτωνας 32, Καρέας 27.






































































































