Η νέα ήττα της ομάδας της πόλης μας, έστω κι αν προήλθε από την κορυφαία ομάδα της κατηγορίας, δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της Πεύκης για παραμονή στην Α’ ΕΠΣΑ.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι προκειμένου να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό. Ο Κουσιώρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε αμέσως πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φώσκολος. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του διαιτητή Δημητρόπουλου, καθώς τη θεώρησαν πολύ αυστηρή.
Το αμφισβητούμενο πέναλτι πείσμωσε του παίκτες της Πεύκης, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοσή τους, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Το παιχνίδι έγινε δυνατό και σε πολλές στιγμές σκληρό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αμυντικός του Παράδεισου Αμαρουσίου Ντελέρνο να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα στο 27ο λεπτό, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα, ενώ στο 40ό λεπτό ο σκόρερ των φιλοξενούμενων Φώσκολος, αποχώρησε τραυματισμένος. Με αριθμητικό πλεονέκτημα οι παίκτες της Πεύκης πίεσαν ακόμα περισσότερο τους φιλοξενούμενους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι σε 1-1 πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Η ισοφάριση ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννενάκης στο 45ο λεπτό του αγώνα. Το πέναλτι που κέρδισε ο Παπαχρήστου, προκάλεσε τα παράπονα των φιλοξενούμενων.
Το δυνατό παιχνίδι συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με συνέπεια και η Πεύκη να μείνει με δέκα παίκτες, μετά από την αποβολή του Ορφανού στο 55ο λεπτό του αγώνα. Την αποβολή εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Παραδείσου, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και τη νίκη με 1-2, χάρη σε γκολ του Κωνσταντακόπουλου, μετά από ωραία συνεργασία των Στάθη και Κοντζήνου. Οι παίκτες της Πεύκης προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθώς οι παίκτες του Παραδείσου αμύνθηκαν σωστά και αποτελεσματικά στις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων.
Η Πεύκη μετά από την ήττα έχει μόλις 19 βαθμούς σε 18 παιχνίδια και βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από τις ομάδες που υποβιβάζονται στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Πεύκης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Βριλήσσια.
ΠΕΥΚΗ: Τάτσιος, Μουστάκας (74’ Λίτσης), Ραφτόπουλος (28’ Κοντογουλίδης), Βήχας, Ορφανός, Μουντανάρης, Τσιτσιμπίκος (66’ Διγενής), Γιαννενάκης, Αργυρόπουλος, Γουδέλης, Παπαχρήστου.
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Φούντας, Ντελέρνο, Στάθης, Λυμπέρης, Κοντζήνος, Σπανός (53’ Κωνσταντακόπουλος), Καραμπέτσος, Αναστασιάδης (1’ Καραμάνης), Φώσκολος (40’ λ.τρ. Κρητικός), Καραμανίδης, Κουσιωρής.
Στήριξη στον προπονητή Γιώργο Τσαμόπουλο
Ο πρόεδρος του Α.Ο. Πεύκης Π. Μονεμβασιώτης, με ανακοίνωσή του, τονίζει ότι ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τσαμόπουλος θα παραμείνει στο «τιμόνι» της μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, βάζοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν να λύεται η συνεργασία των δύο πλευρών. Την ίδια ώρα η διοίκηση του σωματείου κατέθεσε αίτημα προς τον δήμαρχο Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, προκειμένου να υπάρξει συνάντηση, η οποία περιλαμβάνει ατζέντα θεμάτων προς επίλυση. Τέλος, τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθούν εκλογές στον Α.Ο. Πεύκης για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.