Πράξη ζωής για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα, ήταν η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία», τη Δευτέρα 8 Απριλίου, στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης».
Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, «η οργάνωση της αιμοδοσίας ήταν άψογη και η ροή των αιμοδοτών εξελίχθηκε ομαλά και χωρίς ταλαιπωρία. Συγκεντρώθηκαν 115 φιάλες αίμα.
Η Διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ ευχαριστεί τους συνδημότες μας που προσέφεραν αίμα και τους εθελοντές που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν την αιμοδοσία.
Διαπιστώνουμε για μια ακόμα φορά, ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός συνδημοτών μας που δραστηριοποιείται στον τομέα της κοινωνικής συνεισφοράς.
Οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης τους δυναμώνουν τη θέλησή μας να ενισχύσουμε την κοινωνική προσφορά».