Στη συγκέντρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Πεύκης με τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
Α) Να γίνουν παρεμβάσεις (γραπτές και προφορικές) στους προϊστάμενους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και στους διευθυντές των σχολείων για όλα τα προβλήματα -πολλά δυστυχώς- που αντιμετωπίζουν τα σχολεία (κενά, βιβλία, φύλακες, επιστάτες κ.ά.).
Β) Να γίνουν συγκεντρώσεις γονέων (1ο, 5ο, 2ο, 3ο και 4ο) στα Δημοτικά κατ' αρχάς, στις οποίες θα μιλήσει η ψυχολόγος Θεανώ Πολυζωγοπούλου, για προβλήματα που απασχολούν σε σχέση με τα παιδιά μας, πρωτάκια και μη.
Γ) Ζητάμε τη συμμετοχή των γονέων στην αιμοδοσία που θα γίνει την 1η Οκτωβρίου από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Επιπλέον για το ότι το αίμα θα πάει στο Νοσοκομείο Παίδων.
Δ) Να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας και κυρίως στα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών, όχι όμως γενικά και αόριστα. Γι' αυτό μελετάμε στοιχεία (ήδη έχουμε εντοπίσει Νομό και Δήμο με το μεγαλύτερο πρόβλημα), για να επιλέξουμε σχολείο ή σχολεία όπου θα κατευθυνθεί η βοήθεια.
Η συγκεκριμένη βοήθεια θα δοθεί στους πυρόπληκτους από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, καθώς και από όσους γονείς το επιθυμούν, με αποστολή στη συγκεκριμένη περιοχή.
Υπάρχει ήδη προσφορά από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης (μουσικός το επάγγελμα) να οργανώσουμε συναυλία επιτόπου με τη βοήθεια φίλων του καλλιτεχνών.
Επειδή ανάμεσα στις πυρόπληκτες οικογένειες υπάρχουν δεκάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες, παιδιά πάμφτωχων πολύτεκνων οικογενειών και πολλές άλλες ειδικές περιπτώσεις, παρακαλούμε η βοήθεια (χρηματική, ρούχα -σε καλή κατάσταση- παιχνίδια ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο) να δοθεί γρήγορα αφού ο χειμώνας είναι προ των πυλών.
Ο πρόεδρος Η γραμματέας
Γιώργος Τσέλιος Αλεξάνδρα Δαζέα






































































































