Μία υπέροχη μουσική βραδιά πρόσφερε στους Πευκιώτες ο γνωστός δημιουργός και τραγουδιστής Χρήστος Θηβαίος. Η συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο της Πεύκης. Μαζί με τον Χρήστο Θηβαίο ήταν και 17μελής Ορχήστρα Δωματίου υπό τη διεύθυνση του Θόδωρου Γ. Λεμπέση, ο οποίος είχε κάνει και την ενορχήστρωση των τραγουδιών που ερμήνευσε ο Χρήστος Θηβαίος.
Καινούργια και παλιά τραγούδια, γνωστά και αγαπημένα, με μία τελείως διαφορετική ενορχήστρωση, τραγούδια που ο Χρήστος Θηβαίος υπογράφει ως δημιουργός, κομμάτια του Θάνου Μικρούτσικου, αλλά και ο « Κεμάλ» του Μάνου Χατζιδάκι κράτησαν το κοινό που είχε κατακλύσει το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, χωρίς ανάσα.
Η δεύτερη αυτή εκδήλωση του 1ου Μουσικού Δεκεμβρίου που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πεύκης ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό της προέδρου του ΠΟΔΠ Μπέλλας Μηλοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στον νέο θεσμό που συνεχίζεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις, θεσμό που στήριξε και στηρίζει ο δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Στη συνέχεια μίλησε για τον Χρήστο Θηβαίο, έναν μουσικό που καταφέρνει να συνδυάζει το ταλέντο με το ήθος. Όσο για τον μαέστρο Θόδωρο Λεμπέση, που πρόσφερε μία μαγική μουσική βραδιά, το γεγονός ότι είναι Πευκιώτης κάνει ακόμη πιο σημαντικό το αποτέλεσμα αυτής της αξέχαστης εκδήλωσης.






































































































