Εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Άρτεμις» του Δήμου Αμαρουσίου η έκθεση εικαστικών του αρχιτέκτονα και εικαστικού Αθανασίου Κολλίντζα με τίτλο «GREEKολόρε», η οποία θα διαρκέσει έως τις 11 Ιουνίου.
Τα έργα του Α. Κολλίντζα είναι πληθωρικά συγκροτώντας έναν κόσμο οικείο μέσω της έντονης αρχιτεκτονικής πληροφορίας και ταυτόχρονα αλλόκοτο μέσω των μη αναμενόμενων συσχετισμών. Ισορροπούν ανάμεσα στην τιμιότητα του υπαρκτού και την πολυπλοκότητα της υπερβολής.
Η κύρια συλλογή των εικαστικών έργων, συνοδεύεται από μια συμπληρωματική συλλογή με την ίδια μαξιμαλιστική διάθεση από φορέσιμα αξεσουάρ. Μεταξωτά μαντήλια, χειροποίητες τσάντες, κοσμήματα με ημιπολύτιμους λίθους κ.λπ.
Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ειρήνη Μαρία Χαλιώτη ανέφερε: «Η Δημοτική Αρχή υποστηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες οι οποίες προάγουν τον πολιτισμό στο Μαρούσι μας. Θερμά συγχαρητήρια στον καλλιτέχνη για την εξαιρετική του προσφορά».
Στην έκθεση παραβρέθηκαν η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Φανή Λέκκα, η ειδική σύμβουλος του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου σε θέματα πολιτισμού Άννα Βαγιωνά, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.









































































































