Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε στο κλειστό των Λιοσίων η Νίκη απέναντι στον ΔΑΣΑΛ με σκορ 64-81.
Ένα καλό δίλεπτο όμως ήταν αρκετό για την ομάδα της Νίκης να ξεπεράσει το καλό ξεκίνημα του ΔΑΣΑΛ και να κλείσει το δεκάλεπτο με σκορ 16-20. Από αυτό το σημείο η Νίκη Αμαρουσίου έλεγχε το παιχνίδι και βρισκόταν πάντα μπροστά στο σκορ.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο τραυματισμός του Κοντογιάννη, που αποχώρησε από το παρκέ στο 12’ και δεν αγωνίστηκε ξανά, δεν επηρέασε ευτυχώς τη Νίκη. Το τέταρτο ήταν το δεκάλεπτο που «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του Χουχουλή και ανέβασε την διαφορά. Το τελικό σκορ, 64-81 φανερώνει τη διαφορά των δύο ομάδων! Εκπληκτικός ήταν ο Μπίτσικας (28π.,6/9τρ.), ο οποίος «σκότωνε» με τα τρίποντά του κάθε προσπάθεια του αντιπάλου να επιστρέψει στο παιχνίδι.
Άξιος συμπαραστάτης ο Ευαγγελίτσης (22π.,12ριμπ.,4 κοψ.) ο οποίος ήταν φόβητρο σε επίθεση και άμυνα. Η Νίκη έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας έχοντας πετύχει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση θα προχωρήσει στη δημιουργία «παιδικής εξέδρας» στα εντός έδρας παιχνίδια, κάτι αρκετά πρωτοποριακό για την ΕΣΚΑ και καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια!
Δεκάλεπτα: 16-20, 34-38, 53-61, 64-81
ΔΑΣΑΛ (Γκανάς):Δημόπουλος 2, Θάνος 6, Παναγιωτόπουλος 6(2), Μπάρτζος 17(3), Γόντικας 9, Γυφτάκης 1, Δήμας 2, Αρτεμάκης 3, Λυγγερίδης 11, Σκούταρης 2, Αντωνίου 5(1), Νίκας.
Νίκη Αμαρουσίου (Χατζής-Ραχωβίτσας): Αντωνόπουλος, Μπίτσικας 28(6), Γιαννάκης 14(2), Αντωνιάδης, Κοντογιάννης 2, Γιατράκος Χ. 2, Γιαουρτόγλου 9(1), Τάσιος 2, Ευαγγελίτσης 22, Τσέκενης, Γιατράκος Α. 2, Κοκκαλιάς.




































































































