Πανηγυρική ατμόσφαιρα επικρατούσε στο κλειστό γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων την Κυριακή 10 Ιουνίου το πρωί, κατά την τελετή λήξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων 2011-12 του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων – ΚΑΟΜ.
Η αγωνιστική περίοδος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού οι ομάδες ανδρών και γυναικών ανέβηκαν κατηγορίες, οι γυναίκες στην Α2 Γυναικεία Ελλάδος και οι άνδρες στην Α΄ Αττικής.
Αθλητές, προπονητές, τεχνική ηγεσία, η διοίκηση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Πεντέλης και πολλοί φίλοι χειροκρότησαν τους αθλητές που βράβευσε ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης και τους απένειμε το κύπελλο. Αναμνηστικά διπλώματα απένειμαν και στους μικρούς μπασκετμπολίστες από τις ακαδημίες του Συλλόγου.
«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Η σημερινή σας επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πειθαρχίας, οργάνωσης που καταβάλλατε ένα ολόκληρο χρόνο εσείς και οι προπονητές σας. Έγιναν πολλά και πρέπει να γίνουν περισσότερα. Τη νέα αγωνιστική περίοδο δύο νέα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο Λύκειο Μελισσίων και στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων, θα περιμένουν τους νέους μας. Είναι κοινωνικό και ηθικό χρέος μας να ενισχύσουμε την νεολαία», ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του προς τους αθλητές του ΚΑΟΜ, ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης.









































































































