Με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΑΔΑ συναντήθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.
Στη συνάντηση ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Νίκος Καλλιμάνης και ο αντιπρόεδρος Σπύρος Μπόγδανος έθεσαν στον κ. Πατούλη το ζήτημα της προμήθειας ρουχισμού για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και στα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου.
Ο δήμαρχος ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους και δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση του θέματος, καθώς και για την τακτοποίηση των άλλων εκκρεμοτήτων που αφορούν στους εργαζόμενους στην καθαριότητα και στα εξωτερικά συνεργεία.
Έδωσε μάλιστα εντολή προς τη διοίκηση της ΔΕΑΔΑ να προωθήσει άμεσα την επίλυση του ζητήματος, ώστε οι εργαζόμενοι να νιώθουν καλύτερα και να επιτελούν με ασφάλεια και σιγουριά την εργασία τους.