Με την απονομή στην Αίγλη του Ζαππείου, των βραβείων στα σχολικά τμήματα που είχαν την μεγαλύτερη συμμετοχή, παρουσία του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτη και εκπροσώπων των υπουργείων Περιβάλλοντος και Παιδείας, έκλεισε ο μεγάλος διαγωνισμός Ανακύκλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την «Ανταποδοτική Ανακύκλωση».
Οι μαθητές του τμήματος Α2 του 6oυ Γυμνασίου Αμαρουσίου κέρδισαν το 1ο βραβείο ανάμεσα στα σχολεία της πόλης μας που συμμετείχαν, καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν 7.698 συσκευασίες ανακύκλωσης. Κάθε μαθητής πήρε ως έπαθλο έναν ηλεκτρονικό φορητό υπολογιστή Netbook.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου και δημοτικός σύμβουλος Ελ. Λέκκα, η οποία μετέφερε τα συγχαρητήρια του δημάρχου Γ. Πατούλη στα παιδιά για την ευαισθητοποίησή τους στο θέμα της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.
Το 2ο βραβείο κέρδισε το 5ο Δημοτικό, Τμήμα ΣΤ’, που συγκέντρωσε 6.758 κουπόνια. Ο κάθε μαθητής του τμήματος έλαβε έπαθλο ένα ποδήλατο, ενώ το 3ο βραβείο απέσπασε το 5ο Δημοτικό, Τμήμα Δ’, που συγκέντρωσε 1.999 κουπόνια. Ο κάθε μαθητής του τμήματος έλαβε έπαθλο ένα Mp3 Player.
Οι μαθητές των τμημάτων που πρώτευσαν θα βραβευτούν και από τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, σε εκδήλωση που θα γίνει στο δημαρχείο.