Παρουσία πλήθους μελών και φίλων του ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στα γραφεία του ΚΑΠΗ των Εργατικών Κατοικιών.
Τον δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Βλάχος, ο οποίος μετά τις θερμές ευχές του για υγεία και ευημερία σε όλους, συνεχάρη την πρόεδρο Μαρία Κοσμίδη και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου «για την αδιάλειπτη προσπάθεια διάσωσης και διάδοσης των εθίμων και των παραδόσεων του Πόντου», εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη συμμετοχή του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.
Την εκδήλωση διάνθισε παραδοσιακό γλέντι με ποντιακούς χορούς και τραγούδια.
Παραβρέθηκαν, επίσης, η αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη, οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής, Ελένη Λέκκα, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κυριακή Κανάρη, Χρυσόστομος Σχινάς, Ευτυχία Παρασύρη, Κατερίνα Ψάλτη, Μαίρη Διακολιού και Κώστας Δραγάτης.