Στην ολοκλήρωση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή της Νέας Λέσβου αναφέρθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης στην κοπή της πίτας του τοπικού συλλόγου.
Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Λέσβου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην κατάμεστη από φίλους και μέλη αίθουσα των γραφείων του.
Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι τα έργα απορροής των ομβρίων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή σύντομα ολοκληρώνονται, δίνοντας λύση στο επί σαράντα χρόνια αίτημα των κατοίκων, ενώ, επίσης σύντομα, θα δοθεί για χρήση στους κατοίκους και στις ομάδες το γήπεδο «Αρίωνας Α.Ο. Αμαρουσίου», μετά την ολοκλήρωση των έργων ανακατασκευής.
Ειδική αναφορά έκανε στα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν για την επίσημη ονοματοδοσία σε δύο πλατείες της περιοχής μετά τον εξωραϊσμό τους, αφενός στην πλατεία «Στρατηγού Πανταζή» που περικλείεται από τις οδούς Πεντέλης, Λ. Ακρίτα, Μυτιλήνης και αφετέρου στην πλατεία «Μαέστρου Διονύσιου Αποστολάτου» που βρίσκεται στο κόμβο των οδών Παπάγου, Εφταλιώτη και Τερπάνδρου.
Όπως ανέφερε ο κ. Πατούλης, προγραμματίζεται και η ασφαλτόστρωση και η ανακατασκευή των πεζοδρομίων σε κάποια σημεία της περιοχής.
Παράλληλα ο δήμαρχος εξήρε το έργο του συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και στην προστασία του περιβάλλοντος και συνεχάρη τους εθελοντές – κατοίκους της περιοχής για την ενεργό συμμετοχή τους, καθώς και την πρόεδρο του Δ.Σ. και αντιδήμαρχο Ρένα Χαλιώτη για το έργο που επιτελεί επί σειρά ετών στο σύλλογο της Νέας Λέσβου.
Το Δ.Σ. και οι κάτοικοι ευχαρίστησαν θερμά τον δήμαρχο για το αμέριστο ενδιαφέρον του για την περιοχή και για την βοήθεια του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας κατά τις πρόσφατες χιονοπτώσεις.