Μια ονειρεμένη βραδιά χάρισε στο αγαπημένο του κοινό ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύοντας μοναδικά, και πάντα παρέα με τους B- Movies, γνωστές και λατρεμένες επιτυχίες απ’ όλη τη μουσική του πορεία, καθώς και τραγούδια από τη μεταγενέστερη δισκογραφική του διαδρομή, στη συναυλία που έδωσε στον πολιτιστικό χώρο του Αμαλίειου, συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου για το καλοκαίρι του 2013.
Η ανταπόκριση των χιλιάδων θεατών ενθουσιώδης μέχρι και συγκινητική, που τραγούδησαν μαζί του αξέχαστα ροκ τραγούδια από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών μέχρι και τραγούδια από τον καινούργιο του δίσκο, που πρόσφατα κυκλοφόρησε «Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί».
Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης επικρότησε με το θερμό χειροκρότημά του την εξαιρετική εμφάνιση του σημαντικού μουσικού της ελληνικής ροκ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη μεγάλη επιτυχία της συναυλίας, με την οποία χιλιάδες συμπολίτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή βραδιά πολιτισμού, με ειδική μέριμνα για τους κατοίκους της πόλης του Αμαρουσίου στις τιμές των εισιτηρίων και με πρόνοια για τις ειδικές κατηγορίες πληθυσμού, ώστε όλοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013 πραγματοποιείται με μηδενικό κόστος για τους Μαρουσιώτες. Μέσα από συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος Αμαρουσίου εντελώς δωρεάν, φιλοξενούνται φέτος το καλοκαίρι στο Μαρούσι σημαντικά ονόματα από το χώρο του θεάματος, προσφέροντας σε όλους τους πολίτες την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτικές βραδιές πολιτισμού.
Το αγκάλιασμα του Φεστιβάλ από το κοινό δικαιώνει την επιλογή της Δημοτικής Αρχής να στηρίζει, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο, τον πολιτισμό στην πόλη του Αμαρουσίου.







































































































