Μία συγκινητική βραδιά με ταξιδευτή τη μαγευτική φωνή του Μάριου Φραγκούλη, σε μία μοναδική περιπλάνηση στον κόσμο της προσωπικής του μουσικής ιστορίας απόλαυσαν εκατοντάδες φίλοι του διεθνώς καταξιωμένου καλλιτέχνη στη σκηνή του Αμαλίειου Θεάτρου στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου. Τον δημοφιλή ερμηνευτή χειροκρότησε και συνεχάρη για την εξαιρετική εμφάνισή του και ο Γιώργος Πατούλης, που ήταν, επίσης, παρών στη μουσική βραδιά.
Παρόντες ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Σμυρνής, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.
Συμπληρώνοντας φέτος 25 χρόνια ξεχωριστής πορείας στο ελληνικό και διεθνές στερέωμα, ο αγαπημένος ερμηνευτής, έπειτα από την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή του περιοδεία, συνέχισε και φέτος το ταξίδι του στις γωνιές της Ελλάδας, με συντροφιά μια ομάδα από καταξιωμένες γυναίκες μουσικούς, παρουσιάζοντας μια σειρά από νέες, πρωτότυπες ενορχηστρώσεις Ελλήνων και ξένων συνθετών.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επεφύλαξε στο κοινό ένα εξαιρετικό ταξίδι με μελωδίες διάσημων τραγουδιών του κλασικού ρεπερτορίου, των μιούζικαλ και του παγκόσμιου κινηματογράφου, δίνοντας μία διαφορετική ερμηνεία σε τραγούδια των Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, John Lennon, Charlie Chaplin κ.ά. Από το πρόγραμμα της συναυλίας δεν έλειψαν και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία όπως «Η εποχή της αγάπης» του Μάνου Χατζιδάκι και «Ο κήπος των ευχών».