Οι Γιατροί της Ειρήνης στην Eυρώπη ανακοινώνουν εδώ και καιρό ότι σαν καθήκον και σύμφωνα με τον ιατρικό όρκο τους δεν θα μείνουν σιωπηλοί μπροστά σε ότι είδαν στην διάρκεια των βομβαρδισμών της Γάζας όταν ήταν παρόντες εκεί, ούτε στις δυο φορές που την επισκέφτηκαν μετά. Ο αποκλεισμός της Γάζας πρέπει να αρθεί αμέσως.
Γι’ αυτό ανακοινώνουν ότι ξεκίνησαν μια εκστρατεία για να μαζέψουν το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ που πρόκειται να χρηματοδοτήσει τη ναύλωση ενός πλοίου που θα έχει αποκλειστικά γιατρούς -συνολικά 30 Ευρωπαίους γιατρούς απο 8 ευρωπαϊκές χώρες- και θα ταξιδέψει στη Γάζα για να σπάσει το embargo που εδώ και τέσσερα χρόνια επιβάλλεται εναντίον των 1.500.000 Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας.
Οι Γιατροί της Ειρήνης περιμένουν τη δική σας συμπαράσταση και ενίσχυση.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συντονιστή της αποστολής Dr. Δημήτριο Μογνιέ στο τηλέφωνο 00 30 6972815830. Αριθμός Λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα 107/480170-91.
Ανακοίνωση των Γιατρών της Ειρήνης
Ο πρόεδρος
Dr. Νίκος Δούσης-Ρασσιάς