Αγαπητά μας μέλη και φίλοι.
Ο σύλλογός μας ύστερα από την απόλυτα επιτυχημένη επίσκεψη στο Ίδρυμα κιβωτός του πατρός Αντωνίου, την δωρεά στο Ίδρυμα τυφλών με 500 ευρώ και ανταποκρινόμενος στη δική σας απαίτηση για περισσότερη δράση και ενίσχυση ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας, αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» μια μη κυβερνητική οργάνωση που το έργο της ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας και βρίσκεται εκεί όπου υπάρχει πόνος, ανέχεια, καταστροφή και αρρώστια, αποφάσισε λοιπόν να ενισχύσει την προσπάθειά τους με τη συλλογή φαρμάκων που δεν έχουν λήξει, ιδιαίτερα αναλγητικών, αντιπυρετικών, αντιβηχικών, δερματικών, αντιβιοτικών, με λίγα λόγια, φάρμακα που υπάρχουν στο σπίτι μας και που τα αφήνουμε να λήξουν, προκειμένου κάποια στιγμή να τα πετάξουμε.
Σε μια εποχή που το φάρμακο αποθηκεύεται απλά ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ, εμείς κάνουμε έκκληση να το διαθέσουμε σε ομάδες που το έχουν ανάγκη, αλλά δεν έχουν τα χρήματα να το προμηθευτούν.
Με την ευκαιρία λοιπόν της μετάβασής μας στη Μαλακάσα για να παρακολουθήσουμε τους τέταρτους Χαιρετισμούς στη μονή του Πορφυρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος την 1-04-2011, μπορείτε να φέρετε τα φάρμακα που πιο πάνω αναφέραμε. Η αναχώρηση από τα σχολεία στις 17.30, με κόστος συμμετοχής 5 ευρώ. Μετά τον εκκλησιασμό, θα γευματίσουμε σε ταβέρνα του Ωρωπού. Η επιλογή του φαγητού είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και το κόστος ατομικό.
Αγαπητά μας μέλη και φίλοι
Ο σύλλογός υλοποιώντας απόφαση του Δ.Σ. θα βρίσκεται και θα σας περιμένει την 11-04-2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στο σταθμό Αμαρουσίου, όπου αντιπροσωπεία του συλλόγου θα μεταβεί στο Ίδρυμα ΦΛΟΓΑ για να προσφέρει 500 ευρώ, για ενίσχυση των στόχων του ιδρύματος. Τότε λοιπόν, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να φέρουν και φάρμακα, τα οποία θα τα δώσουμε στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ για να τα δώσουν με την σειρά τους εκεί όπου υπάρχει ανάγκη. Δύο θα είναι λοιπόν οι ημερομηνίες συλλογής φαρμάκων: η 1-04-2011 στους Χαιρετισμούς και 11-04-2011, όπου θα πάμε στην ΦΛΟΓΑ.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ – ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ – OΜΙΛΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟY Η «ΠΝΟΗ»
Στρατηγού Σαράφη και Γ. Παπανδρέου 14 Μαρούσι
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ