Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Άθμονον Ακινήτων Α.Ε. ΟΤΑ έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία του προέδρου Ευάγγελου Κάββαλου, του αντιπροέδρου Αθανάσιου Βελή, των μελών του Δ.Σ. καθώς και των συνεργατών και των εργαζομένων στην Άθμονον.
Στη εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Καρλαύτης, Ρένα Χαλιώτη, Γεώργιος Ζήκος και Ευθύμιος Τσίγκας, ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Πέππας και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης.
Ο δήμαρχος έδωσε τις θερμές ευχές του στο νέο Δ.Σ. και στους εργαζόμενους της εταιρείας για «υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο και ευόδωση των προσπαθειών και του έργου τους».
Προσφέροντας το κάθε κομμάτι της πίτας σε κάθε έναν από τους παριστάμενους, ο κ. Πατούλης δέχθηκε ευχές για «κάθε επιτυχία στο πολύπλευρο έργο που έχει αναλάβει και ευόδωση των στόχων του προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».