Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του πρωτότυπου εικαστικού live της, η Ζαχαρούλα επιστρέφει για τέσσερις εμφανίσεις στο φουαγιέ του Κινηματοθεάτρου « Ίλιον» (επί της οδού Τροίας 34 και Πατησίων), τις τέσσερις Παρασκευές του Δεκεμβρίου 2013 (6, 13, 20 και 27) και στις 9.30 το βράδυ προκειμένου να μας ταξιδέψει με το «Μαύρο μου», στη μουσική ιστορία με μια υπέροχη φωνή, ένα πιάνο και συνοδεία από έναν performer.
Με αιτία και αφορμή τα χρώματα και μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Ηλία Καρελλά και την παρουσία του ηθοποιού και στιχουργού Νικόλα Φραγκιουδάκη, στο «Μαύρο μου» η Ζαχαρούλα παντρεύει με μοναδικό τρόπο τα τραγούδια της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς με τις γνωστές μελωδίες του Βασίλη Τσιτσάνη, του διάσημου τραγουδοποιού Leonard Cohen, του επίσης διάσημου «δικού μας» Μάνου Χατζιδάκι, της Lana del Rey, του Κώστα Μουντάκη, καθώς και πολλών άλλων αγαπημένων δημιουργών τόσο της ελληνικής και όσο και της ξένης μουσικής σκηνής.
Πρόκεται για ένα ιδιαίτερο live κατάλληλο για κάθε ηλικία, στο οποίο η μουσική συναντά τo μαγικό κόσμο των σκιών, των χρωμάτων και των αισθήσεων.
Ταυτότητα της παράστασης
Σκηνοθεσία / Σκηνογραφία: Ηλίας Καρελλάς
Κείμενα / Performing: Νικόλας Φραγκιουδάκης
Στο ανακαινισμένο φουαγέ του κινηματοθεάτρου «Ίλιον», έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, σύντομα θα φιλοξενηθούν παραστάσεις κουκλοθεάτρου, θεάτρου σκιών, θεατρικού παιχνιδιού, αφήγησης, stand up comedy, και εργαστήρια θεάτρου σκιών για παιδιά κ.α κάνοντάς το ένα σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους με άξονα τον πολιτισμό στο κέντρο της Αθήνας.
Άλλες πληροφορίες της παράστασης
Θα πραγματοποιούνται τις Παρασκευές (6 / 13 / 20 / 27) του Δεκεμβρίου 2013
Ώρα: 21.30
Διάρκεια: 90 λεπτά της ώρας
Στο Φουαγιέ Κινηματοθεάτρου «Ίλιον»: Τροίας 34 και Πατησίων (στάση Αγγελοπούλου), (σταθμός τρένου Βικτώρια)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2108810602, 6955466939
Είσοδος: 6 ευρώ