Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2024 και ώρες 14:00 έως 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152 & Αττάλειας 2, Νέα Φιλαδέλφεια) η 24η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Γ.Ο.Ν.Κ. «Οι Άγιοι Ανάργυροι», καλούν όλους τους δημότες που μπορούν, να στείλουν μήνυμα πρόληψης και ελπίδας, συμμετέχοντας σε μία ακόμη αιμοδοσία.
«Γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες και βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και τους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη.
Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε
αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται», αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμος.
Στην ανακοίνωσή του, ο Δήμος παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους οι αιτήσεις συμμετοχής να σταλούν στο e-mail της κοινωνικής υπηρεσίας tm_dygeias@dimosfx.gr ή να κατατεθούν στο δημοτικό κτίριο – Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα (3ος όροφος) μέχρι την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2024.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία στο τηλ.: 210-2532047 (εσωτ. 304 ή 306), ενώ την αίτηση συμμετοχής μπορούν να την βρουν και να τη συμπληρώσουν μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου.