Σε σειρά ενεργειών για τη διευκόλυνση δημοτών σχετικά με τον εμβολιασμό κατά τoυ κορωνοϊού, προχωρά ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού. Όπως ανέφερε ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής (ΔΟΚΜΕΠΑ), με την υποστήριξη και τη συνδρομή του δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου δρομολογήθηκαν τα εξής:
-Για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης ξεκινά ενημερωτική καμπάνια σχετικά με τον εμβολιασμό μέσω του υγειονομικού τμήματος.
-Έχουν ενημερωθεί έγκαιρα όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ σχετικά με την αναγκαιότητα εγγραφής τους στην άυλη συνταγογράφηση, ενώ ήδη πραγματοποιείται επικοινωνία μαζί τους, ώστε να μάθουν τη διαδικασία και να βοηθηθούν στη συμπλήρωση – υποβολή των απαιτούμενων στοιχείων.
-Παρέχει τη δυνατότητα μετακίνησης προς τα εμβολιαστικά κέντρα μοναχικών δημοτών οι οποίοι αντιμετωπίζουν σχετικό πρόβλημα και δεν διαθέτουν τρόπο μετάβασης.
Η πρόεδρος του αρμόδιου δημοτικού Νομικού Προσώπου Χρύσα Παρίση «παρακαλεί όσους-ες επιθυμούν να εξυπηρετηθούν να επικοινωνήσουν έγκαιρα, (τέσσερις ημέρες πριν από τον εμβολιασμό), ώστε να προγραμματιστεί η μεταφορά τους». Αρμόδια για τη διαδικασία είναι η προϊσταμένη του ΚΑΠΗ Λέττα Αγγελή, με τηλέφωνο: 210 6549407.
Δείτε επίσης: Επί ποδός η Πολιτική Προστασία του Δήμου ενόψει της κακοκαιρίας