Για «κακοστημένη παράσταση» της δημάρχου κάνουν λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσαν εκ μέρους της Κίνησης «Πεντέλη Επανεκκίνηση» οι Βασίλης Μπούρας και Άγγελος Δημοσθένους. Οι δυο άνδρες κάνουν λόγο για «αερολογίες» που ακούστηκαν κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε η Δήμητρα Κεχαγιά και συστήνουν στη δήμαρχο να μην προχωρά σε μεγαλοστομίες σε ότι αφορά τον τομέα της Πολιτικής Προστασίας.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η αρνητική πρωταγωνίστρια στα πολιτικά δρώμενα της πόλης μας, η δήμαρχος κ. Δήμητρα Κεχαγιά, ξαναχτύπησε!
Σε μια κακοστημένη παράσταση με την μορφή συνέντευξης τύπου, βρήκε τον τρόπο για άλλη μια φορά να προκαλέσει την νοημοσύνη μας, με την ρητή διαβεβαίωση ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πεντέλης για φέτος, είναι πολύ καλά οργανωμένη και πολύ καλά προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο!
Είχαμε δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς, (εσκεμμένα ή μη),την παραδοχή ότι από τύχη γλιτώσαμε τα χειρότερα κατά τις προηγούμενες αντιπυρικές περιόδους, αδειάζοντας ουσιαστικά την μέχρι χθες καθ’ ύλην αρμόδια αντιδήμαρχο και συνολικά τους συνεργάτες της.
Κατανοούμε την δύσκολη θέση που μπορεί να βρίσκεται μετά την παταγώδη αποτυχία της στον τομέα αυτό, όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται τέτοιες υπερβολές από την κ. δήμαρχο, όταν μάλιστα όλοι πλέον γνωρίζουν την υφιστάμενη κατάσταση που βρίσκεται ο τόπος μας.
Αντιλαμβανόμαστε επίσης την αδυναμία της να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο την πραγματικότητα των Δημοτικών Συμβουλίων, όμως από την στιγμή που αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να εμφανιστεί μέσω συνέντευξης, δεν είναι δυνατόν να πιστεύει ότι με τις αερολογίες που κατέθεσε( σε κάτι που η ίδια ονομάζει ‘’σχέδιο’’), θα καθησυχάσει τους συμπολίτες μας μετά μάλιστα και από τα μύρια όσα έχουν προηγηθεί.
Εμείς καλοπροαίρετα την συμβουλεύουμε, ότι για τέτοια σοβαρά θέματα όταν τοποθετείται δημόσια, θα πρέπει να έχει πάντα κατά νου την λαϊκή ρήση: «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες»!