Βραδιά Πολιτιστικού Ομίλου και Έκθεση μαθητών Κοσμήματος και Χαρακτικής πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Δουκίσσης Πλακεντίας, στον κατ’ εξοχήν πολιτιστικό χώρο που κοσμεί την Πεντέλη από τους φίλους του Μεγάρου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πεντέλης.
Με τη λήξη των καλλιτεχνικών μαθημάτων, στο Μέγαρο που συνδυάζει μοναδικά τον πολιτισμό και την αναψυχή, τα μέλη του Συλλόγου διοργάνωσαν έκθεση χαρακτικής και κοσμήματος, δημιουργίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις.
Στην εκδήλωση χαιρέτησε τους καλεσμένους η νέα πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντακάτου Αναστασία, η οποία παρέλαβε την σκυτάλη από την απερχόμενη κ. Ρώτα Ελένη.
Ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία του Δήμου Πεντέλης με το Πολιτιστικό Όμιλο Πεντέλης αλλά και σε κάθε έναν ξεχωριστά, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά τους για τον Πολιτισμό, τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον. Μια ασπίδα κοινωνικής προστασίας για την πόλη ενάντια στην ανθρωπιστική κρίση που βιώνουμε.





































































































