Με μαζική συγκέντρωση δημοτών των δυτικών Βριλησσίων ολοκληρώθηκε η 15νθήμερη περιοδεία του Αργύρη Ντινόπουλου στα δυτικά Βριλήσσια και στην παραρεμάτιο περιοχή. Ο πρώην Δήμαρχος προανήγγειλε τα μεγαλύτερα έργα που προτίθεται να πράξει σε περίπτωση που κερδίσει το δημαρχιακό χρίσμα, τα οποία είναι τα εξής:
-Ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας με απόλυτη διατήρηση του πρασίνου
– Διαπλάτυνση πεζοδρομίων στην οδό Σπάρτης
-Κυκλοφοριακές και περιβαλλοντικές παρεμβάσεις σε οδούς με κυκλοφοριακό φορτίο
-Μετατροπή του οικοπέδου του πρώην Tennis Club (εφόσον συμβασιοποιηθεί η αγορά του) σε χώρο ψυχαγωγίας- αθλητισμού (πάρκο) χωρίς περιβαλλοντικές οχλήσεις για την γειτονιά.
-Φωτισμός και αστυνόμευσή της παραρεματίου περιοχής
-Κατασκευή αγωγών ομβρίων, πεζοδρομίων και φωτισμού στην οδό Σισμανογλείου
Νέα υποψήφια στελέχη στον συνδυασμό του Αργύρη Ντινόπουλου
Με υποψηφίους με αρκετά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στελεχώνεται το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Αργύρη Ντινόπουλου εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου του 2019, υλοποιώντας έτσι το όραμα του πρώην Δημάρχου να συνεργαστεί με την «γενιά που μετά την ενηλικίωση της δεν έχει δει ούτε ένα μεγάλο έργο στα Βριλήσσια», όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων. Εκπρόσωπος αυτής της γενιάς είναι η 26χρονη δικηγόρος Μυρσίνη Χαμακιώτη, η Χρύσα Δέδε που έχει εργαστεί στην προβολή και το digital marketing διάσημου σεφ της ζαχαροπλαστικής και ο μουσικός Παναγιώτης Νικολάου, γιος του αείμνηστου ιατρού Ανδρέα Νικολάου.