Την αναγνώριση του θεσμού «Best City Awards 2023» κέρδισε η διοργάνωση «Χαλάνδρι Bravo», που έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά πέρσι. Ο Δήμος βραβεύτηκε στο πλαίσιο της ενότητας «Υποδομές & Αστική ανάπλαση» στην υποκατηγορία «Συστήματα διαχείρισης χώρων άθλησης, πολιτισμού & ψυχαγωγίας».
Η δημοτική Αρχή σημείωσε ότι επιβραβεύτηκαν πρωτοτυπία, σύλληψη ιδέας και άρτια διοργάνωση, με τη σχετική τελετή να πραγματοποιείται στις 16 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με τη συμμετοχή των νικητών, των μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων του Δημοσίου και επιχειρήσεων, καθώς και δημοσιογράφων.
Χάρης Μαυρουδής: «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα»
Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, «το βραβείο αυτό αποτελεί επιβράβευση των εργαζομένων στη δ/νση Αθλητισμού που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου «Χαλάνδρι Bravo», μιας μεγάλης γιορτής του αθλητισμού με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και πολλές συμμετοχές, η οποία δεν θα ήταν εφικτή αν δεν είχαν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια οι άρτιες υποδομές στο αθλητικό κέντρο “Ν. Πέρκιζας”».
«Η διοργάνωση αυτή έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά και γονείς να γιορτάσουν τη χαρά του Αθλητισμού μετά από δύο χρόνια περιορισμών και πανδημίας, έφερε μαζί τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης, ανέδειξε τον μαζικό αλλά και τον σωματειακό αθλητισμό και απέδειξε ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, γιατί η ισχύς εν τη ενώσει. Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν το “Χαλάνδρι Bravo”», πρόσθεσε ο Χάρης Μαυρουδής.
Η δημοτική Αρχή θύμισε ότι ο βραβευμένος θεσμός διοργανώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2022 και έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες μαθητές δημοτικών, γυμνασίων & λυκείων, μέλη των αθλητικών σωματείων της πόλης, συμμετέχοντες στα προγράμματα άθλησης του Δήμου, γυμναστές, αλλά και γονείς να συναντηθούν, να αγωνιστούν, να διακριθούν και να αναδείξουν τον μαζικό αλλά και τον σωματειακό αθλητισμό.