«Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για αντιπολίτευση και όξυνση του κλίματος αλλά η διαρκής συνωμοσιολογία δεν εξυπηρετεί κανέναν», αναφέρει η παράταξη της δημοτικής Αρχής «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας», απαντώντας σε καταγγελίες της «Νέας Αρχής» για τις απευθείας αναθέσεις.
«Να θυμίσουμε μήπως την αποτυχημένη απόπειρα να μπλοκαριστεί ο προϋπολογισμός του Δήμου από τον Γιώργο Οικονόμου, πάλι με βαριές αναφορές σε… παρανομίες; Ο έλεγχος νομιμότητας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, πάντως, δεν συμφώνησε μαζί του», σημειώνει ο συνδυασμός του δημάρχου Βασίλης Ζορμπά για να προσθέσει:
«Όσον αφορά την »απειλή» για τα οικονομικά του Δήμου, πράγματι είναι μεγάλη απειλή οι περίπου 400.000 ευρώ που εξοικονομήσαμε από τα έργα πεζοδρόμησης στην κεντρική πλατεία, χρηματοδοτώντας το έργο από το Πράσινο Ταμείο και όχι από χρήματα των δημοτών ή τα περίπου 900.000 ευρώ από την »προβληματική» ανάπλαση της πλατείας του Αη Γιάννη, που τα ζητήσαμε ως αναγκαία χρηματοδότηση από την Περιφέρεια για να μην τα πληρώσουν οι δημότες».
Δείτε επίσης: Εργασίες στο πάρκο «Στ. Κώτσης» με περιορισμούς πρόσβασης