Την ικανοποίησή της εξέφρασε η παράταξη «Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», με επικεφαλής τον Γιάννη Μυλωνάκη, για την απήχηση που είχε το πρώτο μέρος της δράσης με κεντρικό σύνθημα «Ακούμε τις γειτονιές».
Η πρώτη περιοχή την οποία επισκέφθηκαν το Σάββατο 28 Μαΐου οι ομάδες μελών του συνδυασμού, μιλώντας με τους πολίτες και συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο, ήταν τα Πευκάκια, όπου «η ανταπόκριση των πολιτών ήταν εντυπωσιακή», σύμφωνα με τη δημοτική κίνηση.
Οι «Αλλάζουμε» ανέφεραν πως «εξίσου μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον συμμετοχής και μέσω του διαδικτύου, ης πλατφόρμας που ήταν στον “αέρα” ταυτόχρονα με τις διά ζώσης συναντήσεις στη γειτονιά, με αποτέλεσμα να συμπληρωθούν δεκάδες ερωτηματολόγια».
Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας στα Πευκάκια θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 20.00, στο Urban Cafe (Αλ. Παναγούλη 88, Αγία Παρασκευή).
Συνέχεια σε Νέα Ζωή και Τσακό
Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της δράσης ο Γιάννης Μυλωνάκης δήλωσε:
«Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε το ξεκίνημα της δράσης μας “Ακούμε τις γειτονιές” δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Η ανταπόκριση των συνδημοτών μας από τα Πευκάκια ήταν πολύ θερμή, γεγονός που μαρτυρά η συμμετοχή περισσότερων από 100 συμπολιτών μας, που έσπευσαν να απαντήσουν στα ερωτηματολόγιά μας. Και η δράση μας συνεχίζεται. Σε λίγες μέρες θα βρισκόμαστε στις γειτονιές της Νέας Ζωής και του Τσακού. Γιατί οι Αλλάζουμε εξακολουθούν να ακούν τις γειτονιές μας».
Το πρόγραμμα των επισκέψεων στις γειτονιές της Νέας Ζωής και του Τσακού, καθώς και οι μέρες που οι πολίτες θα μπορούν να συμπληρώσουν διαδικτυακά το σχετικό ερωτηματολόγιο θα ανακοινωθούν σύντομα.
«Πάρε κι εσύ μέρος στη μεγάλη δράση “Ακούμε τις γειτονιές”. Η φωνή σου έχει δύναμη, κάνε την να ακουστεί», κατέληξε το μήνυμα της παράταξης.
Δείτε επίσης: ΕΝΕΒΑΠ: Υποχρεωτική αργία η εορτή του Αγίου Πνεύματος