1) Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσίου Δικαίου – 3.465.562,88 ¬
2) Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαίδευσης Ευρωπαϊκής Προοπτικής – 7.516.582,47 ¬
3) Ελληνικός Σύνδεσμος για τη Διεθνή Ανάπτυξη – 1.373.073,65 ¬
4) Διεθνής Κέντρο Αποναρκοθέτησης – 8.965.596,12 ¬
5) Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός των Ορθοδόξων Χριστιανών – 2.965.596,12 ¬
6) Γιατροί Χωρίς Σύνορα Ελληνικό Τμήμα – 3.298.632,80 ¬
7) Γιατροί του Κόσμου Ελληνική Αντιπροσωπεία – 3.473.061,43 ¬
8) Action Aid Ελλάς – 911.920,61 ¬ (της κόρης Μητσοτάκη)
9) Διεθνές Αναπτυξιακό Κέντρο – 1.359.776,23 ¬
10) Αναπτυξιακή Αλληλεγγύη Αριστοτέλης – 1.419.935,36 ¬
11) Δίκτυο για τη Δημοκρατία στη
Νοτιοανατολική Ευρώπη 2.492.728,17 ¬
Από το 2009 έως το 2011, σύνολο = 36.464.752,74 ¬
Όλα αυτά τα εκατομμύρια ευρώ πήγαν (όπως είπαν οι υπεύθυνοι αυτών των οργανισμών) για διάφορες υποστηρικτές ενέργειες, όπως η επιστροφή προσφύγων από το Κοσσυφοπέδιο, στην ανασυγκρότηση των κοινωνικών δομών και παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στο Πακιστάν. Όπως βλέπετε φίλοι αναγνώστες, τα διάφορα λαμόγια έγιναν η αιτία για τη συρροή λαθρομεταναστών στον τόπο μας, με όλα όσα περνάει ο ελληνικός λαός σήμερα. Όλοι αυτοί οι βρωμιάρηδες αγιάζανε με ξένα κόλλυβα, διότι έτρωγαν από τα δανεικά που τώρα τα ζητάνε οι κλεφταράδες απ’ τους γέρους και τους ανήμπορους.
Όλα τα παραπάνω έχουν δημοσιευθεί στην «Ελευθεροτυπία» 8/2/2010 και στο «Παρόν» 18/12/2011.
Τα μέτρα
Όλη η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας αποδείχθηκε ανίκανη να διαχειρισθεί την κρίση που η ίδια δημιούργησε, μετατρέποντας τη χώρα σε μια χαβούζα λαθρομεταναστών, πορνείας και διακίνησης ναρκωτικών. Όταν δεν έχεις δικό σου νόμισμα, όσα μέτρα κι αν πάρεις, θα εξακολουθείς να δανείζεσαι και να μην υπάρχει πάτος στο βαρέλι.
Οι γείτονες της Ελλάδας παίρνουν τα μέτρα τους. Διαβάζω στον «Ελεύθερο Τύπο», πως οι Τούρκοι απαγόρευσαν στους Έλληνες να αγοράζουν κτήματα η σπίτια στην Κωνσταντινούπολη, στη Σμύρνη, στην Ανδριανούπολη και στη ζώνη των Δαρδανελλίων. Και ενώ οι Έλληνες δεν θα μπορούν ανα αγοράζουν σπίτια στις ακτές της Μεσογείου, οι Τούρκοι του ψευδοκράτους είναι ελεύθεροι στις αγορές κτισμάτων στην Κύπρο.
Εκείνο το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων και γενικού ξεπουλήματός μας έχει μαζέψει κάτι γκόμενες υποστηριζόμενες από διάφορους παράγοντες, ξένες αλλά και ντόπιες. Μια κυρία από τις ντόπιες, η κ. Ζωηρού, που υποδείχθηκε από τον Γ. Καρατζαφέρη, έγινε αιτία για να μην αξιοποιηθεί το «Ελληνικό» απ’ τον πολυεκατομμυριούχο Ντόναλντ Τραμπ. Διαμαρτυρήθηκαν οι παρατηρητές της Ε.Ε. αλλά το πράγμα πάγωσε.
Τώρα μια ξένη, (λαμόγιο ολκής) ανακλήθηκε, διότι την κυνηγάνε στην
πατρίδα της για μίζες.
Διάφορα από τον κόσμο
Μια παρέα από τρεις τραγουδίστριες της πλάκας που τις άρπαξε η ρωσική αστυνομία, διότι, ανήμερα του Σωτήρος είχαν πάει στην εκκλησία που φέρει το όνομά του, και τραγούδησαν πρόστυχα τραγούδια, που κατά τη γνώμη των νουνεχών ανθρώπων προσέβαλαν την ιερότητα του χώρου και τις ανέλαβε ο εισαγγελέας. Η κατηγορία είναι προσβολή του Θεού δια της υβριστικής προσευχής. Υπέρ του τρίο τάχθηκε η Μαντόνα. Αγρίεψαν οι Ρώσοι, οι οποίοι το είδαν ως παρέμβαση στα εσωτερικά της Ρωσίας. Αυτά να τα βλέπουν οι εκπορνευμένοι που διοικούν τον τόπο μας και τον έχουν διαλύσει.
● Και μια που είμαστε στη Ρωσία, διαβάζω πως ο Πούτιν έγινε θηρίο με ένα άρθρο στην «Αυγή» η οποία τον κατηγορεί διότι ζήτησε αυστηρό έλεγχο στις ΜΚΟ οι οποίες κατά κανόνα στα σπλάχνα τους έχουν πράκτορες και διεθνή λαμόγια. Τη Ρωσία την διοικούν Ρώσοι, δεν την διοικούν μπάσταρδοι και πουλημένοι, σαν τους δικούς μας, που εμείς ψηφίζουμε. Φαίνεται πως ο ραγιαδισμός έχει περάσει στο πετσί μας.
❍ ❍ ❍
Πάμε τώρα στον κ. Ρουμελιώτη, που παρά λίγο να τον είχαμε πρωθυπουργό. Αυτός ο κύριος υποστηρίχθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά κι από τη Νόρα Κατσέλη, με την οποία είχαν στήσει μια ΜΚΟ (το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και την Διακυβέρνηση), που ίδρυσαν το 1992 και που υλοποιούσε διάφορα χρηματοδοτούμενα προγράμματα μέχρι και στην Παλαιστίνη.
❍ ❍ ❍
Μπράβο στον άνθρωπο, πάτησε στον Άρη. Όμως προσοχή, ο Άρης ήταν ο θεός του πολέμου στο αρχαίο Ελληνικό Δωδεκάθεο, κι απ’ ότι βλέπω, όπου να ’ναι θα κάνει την παρουσία του αρχής γενομένης απ’ τη γενέτειρα του την Ελλάδα. Εδώ να δείτε πλάκες όταν θα ξυπνήσουν τα όργανα και θα γίνει της τρελής. Οι Έλληνες διαθέτουν μεγάλη υπομονή, όμως ο Θεός να σας φυλάξει κύριοι του Μνημονίου την ώρα που η υπομονή θα εξαντληθεί.
Το Σύνταγμα
Κατά τον Εφέτη Κωνσταντίνο Παππά (του Διοικητικού Εφετείου Πατρών) «το Σύνταγμα κατελύθη». Είπε πολλά αυτός ο πραγματικός Έλληνας δικαστής που αξίζει τον κόπο.
Στα Γιάννενα, στο συνέδριο των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας ήταν παρών ο κ. Πικραμμένος, ο οποίος κάποια στιγμή ενοχλήθηκε και έφυγε. Όμως δεν την γλύτωσε! Ο κ. Παππάς επανέλαβε στον κ. Πικραμμένο την απόφαση του Σ.τ.Ε. και των δικαστηρίων της χώρας, οι οποίοι αποφάνθηκαν πως θα διατηρήσουν το Σύνταγμα, όσο το Σύνταγμα ισχύει.
Σωστά τα είπε ο πρόεδρος του Σ.τ.Ε., διότι το Σύνταγμα έχει γίνει ρόμπα και το περιεχόμενό του έχει πάψει να ισχύει, γιατί το παραβίασαν ωμά οι έξι Τροικανοί που διοικούν την άτυχη πατρίδα μας. Πολύ σωστή η διαπίστωση του κ. Παππά ότι η Ελληνική Βουλή απλώς σφραγίζει και επικυρώνει, όπως κάνουν οι δικηγόροι που βάζουν μια σφραγίδα πάνω σ’ ένα έγγραφο και λένε «επικυρώνεται το γνήσιον της υπογραφής». Αυτό είναι το έργο της σημερινής Ελληνικής Βουλής, δηλαδή κάτι σαν τα ΚΕΠ – Μπράβο στους Έλληνες ψηφοφόρους…
Κλείνω φίλοι αναγνώστες με μια αναφορά στον Νίτσε ο οποίος είπε τα παρακάτω:
«Αποδεδειγμένα, σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του, ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες… Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους. Έτσι οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες».
Τάδε έφη ο Φρειδερίκος Νίτσε για την αθάνατη πατρίδα μας, την όμορφη Ελλάδα!!!




































































































