ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΙ
Χαμός με την επιστράτευση των καθηγητών οι οποίοι δεινοπαθούν. Λαμόγια τούς αποκάλεσε ο Μητροπολίτης Περιστερίου.
Δυστυχώς ο Αρχιεπίσκοπος ακολουθεί τον δρόμο του Παπούλια και προσπαθεί να είναι συναινετικός. Κρίμα, έπρεπε να ζει ο Χριστόδουλος…
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ
Η Χαρά Νικοπούλου πέταξε στα μούτρα του νεοδημοκράτη βουλευτή το βραβείο και δεν δέχθηκε να το παραλάβει, για την αντίστασή της στο Τουρκικό Προξενείο, κάνοντας σωστά τη δουλειά της.
Του είπε πως δεν δέχεται να της παραδώσει το βραβείο κάποιος που παραιτήθηκε από την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας.
Η ηρωική δασκάλα έχει βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών.
Μας λείπουν πολλές τέτοιες δασκάλες για να διδάσκουν τα παιδιά μας.
ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Αρμέγουν τους Έλληνες κι αυτοί ξοδεύουν ασύστολα.
Ο Στουρνάρας ξοδεύει αράδα για κυλικείο, για ημερίδες, για δώρα. Ο άτυχος Έλληνας πληρώνει ακόμα και για τη φύλαξη των χαλιών του συνεργάτη του Σημίτη και του Γιωργάκη.
Αφήστε τον ανέκφραστο Θεοχάρη. Αυτός πληρώνει τους σεκιουρητάδες που τον φυλάνε 56.665 ευρώ για τέσσερις μήνες. 51.767 ευρώ για το οκτάμηνο δίνει ο Λιβιεράτος, που ασχολείται με το περιβάλλον και αφήνει να κόβονται αιωνόβια δέντρα στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Κι από την άλλη, χάρισαν 500 εκατομμύρια ευρώ του ΦΠΑ στη Ηοchtief του αεροδρομίου, καθώς και 50.000 ευρώ από τα τέλη καθαριότητας.
Και ερωτάται, αυτά τα είχαν συμφωνήσει οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και άρα δεν είναι απαιτητά; Το δυστύχημα είναι πως ο αρμόδιος υπουργός κ. Χατζιδάκης δεν γνώριζε πότε και πως πουλήθηκε το 26,6 % των μετοχών στα καναδικά ταμεία.
Αυτά παρακολουθώ και διαβάζω και βγαίνω από τα ρούχα μου.
Εδώ πάει το «χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα». Αθάνατοι οι παλιοί Έλληνες.
❍ ❍ ❍
Την Κυριακή του Θωμά παρακολούθησα το «Αρχονταρίκι». Άκουσα φίλοι μου μια Θρακιώτισσα να καταγγέλλει τα εξής τρομακτικά: Προσπαθούσε πολύ καιρό να μπει στο νοσοκομείο και της λέγανε πως δεν υπάρχει κρεβάτι. Τότε ένας γιατρός τής είπε αυτά που όλοι οι Έλληνες βλέπουν και εξαγριώνονται. Της είπε λοιπόν ο γιατρός «αν θέλεις να βρεις κρεβάτι να πεις πως είσαι αλλοδαπή»!!!
Μπράβο στην προστασία της υγείας των Ελλήνων από το βρώμικο αυτό κατασκεύασμα που λέγεται ελληνικό κράτος.
Τι έχουν να μας πουν όλοι αυτοί;