Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (28/6) στο ξενοδοχείο Alma, στο κέντρο της Αθήνας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο στο ισόγειο του ξενοδοχείου επί της οδού Δώρου στην Ομόνοια ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα στα μπαλκόνια.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, επιχειρούν επτά οχήματα με 25 Πυροσβέστες και βραχιονοφόρο.
Όπως έχει γίνει γνωστό,η πυρκαγιά κατεσβέσθη σε χρονικό διάστημα μισής ώρας, χωρίς να επεκταθεί σε άλλους ορόφους, ενώ από τους καπνούς προκλήθηκε ρύπανση στο κτήριο.
Παράλληλα, απομακρύνθηκαν οι ένοικοι στο πλαίσιο της προληπτικής εκκένωσης.
Το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Αττικής διερευνά τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.
Πηγή: Ertnews.gr








































































































