Με το βαρύ 4-1 από το Αιγάλεω εκτός έδρας, ξεκίνησε τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ο Πανερυθραϊκός. Η ιστορική ομάδα ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό.
Στο 28ο λεπτό του αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέρμα του Νίκου Κοκκιναρά. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου δέχτηκε το 2-0 με τέρμα του Παναγιώτη Πλατανίτη. Το συγκεκριμένο γκολ έβαλε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τους φιλοξθενούμενους.
Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις αλλαγές του προπονητή του Πανερυθραϊκού. Οι γηπεδούχου στο 61ο λεπτό ουσιαστικά «τελείωσαν» το παιχνίδι κάνοντας το 3-0 με τον Αλέξανδρο Φουκάρα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πανερυθραϊκός μείωσε σε 3-1 με γκολ του Μάριου Αναγνώστη. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Τζόι Τζαρκάνι.
Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής το Σάββατο 26/9(16:30) ο Πανερυθραϊκός παίζει εντός έδρας με αντίπαλο τον Χαραυγιακό με στόχο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.