Την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της volley league συνέχισε ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς. Η ομάδα των βορείων προαστίων κέρδισε στην Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ με 1-3 σετ πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, «γκρεμίζοντας» τον δικέφαλο του βορά από την κορυφή της βαθμολογίας.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της Κηφισιάς ήταν ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ενώ καλή εμφάνιση έκαναν ο Κώστας Χριστοφιδέλης και ο Γιώργος Στεφάνου. Η Κηφισιά με άριστη υποδοχή «δεμένη» από τους μετρ του είδους Χριστοφιδέλη, Στεφάνου, εντυπωσιακή άμυνα και τον Γιοβανοζιτς να τελειώνει τις κόντρα επιθέσεις επέβαλε το ρυθμό της απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Καθοριστικό σημείο το 3ο σετ όπου ο ΠΑΟΚ είχε 9 σετ μπολ αλλά η Κηφισιά πήρε το σετ με 34-32 αφού την κατάλληλη στιγμή ισοφάρισε με τον Χριστοφιδέλη 32-32, με άσσο του Μπίσετ στον Χιμένες περασε μπροστά 33-32 και πήρε το σετ 34-32 με μπλοκ του εκπλητικού Ρουμελιωτάκη πάνω στον Τσεπέδα.
Η Κηφισιά έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της. Με φλοτ σέρβις η Κηφισιά διέλυσε την υποδοχή του ΠΑΟΚ και μετά με το μπλοκ πήρε από την αρχή προβάδισμα με 7-2, αργότερα με 17-12 και συντήρησε τη διαφορά μέχρι το τέλος για το 25-17 και το 1-0 σετ.
Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο 2ο σετ και με δυνατό σερβίς πήρε τον έλεγχο στο σκορ με 8-4 και έφτασε άνετα στο 25-16 για το 1-1 σετ.
Από εκεί και πέρα ανατράπηκαν και πάλι τα πάντα με την Κηφισιά όχι μόνο να μην παρατάει τον αγώνα αλλά και να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς ξέφυγε με + 3 (11-8, 14-11). Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε 14-14 και σταδιακά δημιούργησε τη δική του διαφορά με +3 (22-19). Και από εκεί και πέρα ήρθαν τα πάνω κάτω. Με τον Χριστοφιδέλη και τον Ρουμελιωτάκη να τελειώνουν δύσκολες κόντρα επιθέσεις η Κηφισιά ισοφάρισε 23-23. Ο ΠΑΟΚ είχε 9 σετ μπολ αλλά η Κηφισιά υπομονετικά ακολουθούσε μέχρι που της δόθηκε η ευκαιρία να πάρει το σετ 34-32 και να κάνει το 2-1.
Στο 4ο σετ όλα έδειξαν πως το ματς θα πάει στο τάι μπρέικ όταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 10-5, αλλά η Κηφισιά με δύο σερί 3-0 ισοφάρισε 13-13 και από εκεί και πέρα με φοβερή άμυνα, αποτελεσματικό μπλοκ και καλή ψυχολογία η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη έδωσε ρεσιτάλ με προβάδισμα 22-18. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 23-22 αλλά ο Γιοβάνοβιτς και ο Μπίσετ έκαναν το 25-23 και το 3-1 σετ.
Ο ΑΟΠΚ μετά από 6 αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, μόλις ένα λιγότερο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Την επόμενη αγωνιστική (5/12 στις 18:00) θα φιλοξενήσει στο Ζηρίνειο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.