Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετέχει στο Εθνικό πένθος για το δυστύχημα στα Τέμπη, ενημερώνοντας ότι η Ελληνική Σημαία θα κυματίζει μεσίστια στα δημοτικά κτήρια μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Να σημειώσουμε ότι χθες αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
|Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων μας, είναι στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ εκφράζουμε την ευχή οι τραυματίες να αναρρώσουν το συντομότερο δυνατό.
Μετά και την απόφαση της Κυβέρνησης για τριήμερο εθνικό πένθος, ακυρώνεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ η Ελληνική Σημαία στα δημοτικά κτίρια, θα κυματίζει μεσίστια, από σήμερα Τετάρτη 1η Μαρτίου έως την Παρασκευή 3 Μαρτίου».