Δύο ώρες γεμάτες παιχνίδι και διασκέδαση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν περισσότεροι από 120 δημότες την Κυριακή 6 Μαΐου. Στο δάσος Μορέλλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να «κυνηγήσουν» τον χαμένο θησαυρό της γνώσης, μέσα από έξυπνα παιχνίδια που το μόνο που χρειάζονταν ήταν η αστείρευτη φαντασία των παιδιών.
Το όμορφο δάσος της Πεύκης μετατράπηκε για λίγο στον πλανήτη Γη και τις πέντε ηπείρους. Σε κάθε «ήπειρο» τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα, μέσα από το παιχνίδι, να βρουν τα απαραίτητα γράμματα που θα έλυναν το μυστήριο του χαμένου θησαυρού.
Τα παιδιά έδειχναν να διασκεδάζουν την κάθε στιγμή, ενώ σε αυτό βοήθησε και ο υπέροχος ανοιξιάτικος καιρός. Για τους μικρούς δημότες, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου είχε φροντίσει να υπάρχει άφθονο ποπ κορν. Η πρόεδρος του Π.Ο. Μπέλλα Μηλοπούλου τόνισε στον χαιρετισμό της ότι στόχος είναι τα παιδιά να ψυχαγωγούνται μέσα από επιμορφωτικά παιχνίδια που τα βοηθούν στην ανάπτυξη της κοινωνικότητας και της φαντασίας τους. Η κ. Μ. Μηλοπούλου ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για τη βοήθεια τους και κυρίως την κ. Μυρτώ Μαρκούση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους προσκόπους της Πεύκης για την προσφορά τους στην εκδήλωση.
Την ικανοποίησή τους για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης εξέφρασαν και πολλοί γονείς που συνόδευαν τα παιδιά, τονίζοντας ότι θα πρέπει στο άμεσο μέλλον να γίνουν παρόμοιες προσπάθειες από τον Πολιτιστικό Οργανισμό.






































































































