Τέλος στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, δόθηκε κατόπιν παρέμβασης του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, προς τον διοικητή του ΟΑΕΕ, Γεράσιμο Βουδούρη, προκειμένου να τοποθετηθεί ελεγκτής γιατρός στο παράρτημα Αμαρουσίου για την εξυπηρέτηση του ασφαλιστικού κοινού.
Ήδη από τις αρχές του έτους, έπειτα από επτάμηνη απουσία ελεγκτή γιατρού, οι ασφαλισμένοι στον οργανισμό, δημότες και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, μπορούν εκ νέου να απευθύνονται στο υποκατάστημα Αμαρουσίου του ΟΑΕΕ για έγκριση των παραπεμπτικών για εξετάσεις.
Συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι στον φορέα μπορούν να εξυπηρετούνται καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 12 μ.μ. στα γραφεία του ΟΑΕΕ Αμαρουσίου (Ηφαίστου 2 & Αγίου Κωνσταντίνου).







































































































